Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

είστε έτοιμοι;

φώτο από το Άγιο Όρος από φίλο πριν λίγο 

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Λίγες ώρες μετά την εορτή της μνήμης του Αγίου Παϊσίου βλέπουμε σε ζωντανή μετάδοση την αποτυχία της δολοφονίας του Τράμπ.
Ακόμα και η Αμερική δεν συνειδητοποίησε σε τι κυκεώνα εξελίξεων εισήλθε .
Εξελίξεις που θα επηρεάσουν την ίδια , την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.
Το όλο προηγούμενο κλίμα κατά του Τράμπ έδειχνε ότι έπρεπε πάση θυσία να βγει έξω από την προεκλογική εκστρατεία γιατί έχει δική του ατζέντα για τα παγκόσμια θέματα .
Όλα αυτά είναι αρκετά γνωστά , ένα όμως δεν είναι πλέον γνωστό ότι δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο κι αντίπαλοι του Τράμπ θα συνεχίσουν, ώστε να μην ανατραπεί το πρόγραμμα τους .
Ο Τράμπ ως υποψήφιο θύμα λίγο μετά το γεγονός  φώναξε "με έσωσε ο Θεός " , ίσως λέγοντας μια αλήθεια, ότι ο Θεός δεν έσωσε μόνο αυτόν, αλλά και άλλους από την μοχθηρία των αντίχριστων δυνάμεων .
Ποιες είναι άραγε αυτές από την εποχή του δολοφονηθέντος Λίνκολν;

Μπορεί να μην τις βλέπουμε, αλλά βλέπουμε τα έργα τους .
Να μην νομίζουμε ότι με την αποτυχία της δολοφονίας του Τράμπ σωζόμαστε και όλα μέλι - γάλα, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί όλα σε οικονομικό , κοινωνικό , γεωπολιτικό επίπεδο θα τρέχουν καθότι κάποιοι θα βιάζονται να προλάβουν ημερομηνίες και επειδή χάλασε το σχέδιο θα κάνουν χοντράδες .
Φαίνεται ότι μπορεί να έλθει κάτι μεγάλο σε παγκόσμιο κλίμακα για να ξεθωριάσει την αποτυχία αυτής της δολοφονίας που έκανε τον Τράμπ ήρωα στα μάτια των ΗΠΑ .
Αυτό θα είναι δύσκολο .
Καλή Δύναμη Άνωθεν Ελλάδα 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας