Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

το " βδέλυγμα" των ημερών κινήθηκε εις Παρισίους

 

ΑΥΤΑ μας ειπώθηκαν πριν λίγο και σας τα μεταφέρουμε
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

-το " βδέλυγμα" των ημερών  κινήθηκε εις Παρισίους πριν μετεγκατασταθεί εις την Μέση Ανατολή σύμφωνα με το πρόγραμμα που εκπονήθηκε.

-αυτό το " βδέλυγμα" μας ανάγκασαν να το δούμε σε παγκόσμια τηλεθέαση ακόμη και υπό καταρρακτώδη συνεχόμενη βροχή και επειδή ήταν βδέλυγμα οι περισσότεροι θεατές αισθάνθηκαν αποστροφή και επέστρεψαν αηδιασμένοι εις τας οικίας τους ,  με μολυσμένη την πνευματική αισθητική τους και την ψυχή τους βαριά και το έρριξαν στα αρνητικά σχόλια μέσω του πληκτρολογίου, αλλά η ζημία έγινε.

-έτριβαν τα χέρια από την χαρά τους γιατί μας το έδειξαν με το ζόρι, ώστε να μας διαμηνύσουν ότι αυτοί μαζί με το βδέλυγμα θα κυβερνήσουν παγκοσμίως.

-ήθελαν να δούνε επίσης και να καταγράψουν αντιδράσεις , ώστε σε επόμενο στάδιο να τις κάμψουν. 

- τελικά ποιος ήταν το βδέλυγμα ; ήταν αθλητής ;  ήταν κομπάρσος ; ήταν πολιτικός που καθόταν στις εξέδρες ;

- μια φορά παρουσιάστηκε και από κάτω είχε τους οπαδούς του και παραδίπλα ο κοσμάκης μαζί με τους αθλητές να φρίττουν. 

- ας το πάρουμε χαμπάρι από εδω και πέρα μέχρι το χαστούκι που θα πέσει άνωθεν το βδέλυμα με τους υπηκόους του θα μας κάνουν να φρίττουμε .

- τελικά το βδέλυγμα μας έδειξε το αντίπαλο δέος του και αυτό είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ και η  Εκκλησία Του. 

- μας έδειξε επίσης ότι τρέμει τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ και για αυτό προσπάθησε να διακωμωδήσει τον ΜΥΣΤΙΚΌ ΔΕΙΠΝΟ γιατί ΑΥΤΟΣ  σώζει και ξυπνάει τους ανθρώπους.

- πρέπει να δοξολογούμε τον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ γιατί μας έδειξε το ΜΥΣΤΗΡΙΟ της ΑΝΟΜΙΑΣ που ενεργείτε στις μέρες μας πλέον φανερά και μας καλεί να οπλιστούμε τα Όπλα του ΦΩΤΟΣ , όπως μας λέει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ για να αντιμετωπίσουμε αυτά που σχεδίασαν και είναι  πολύ χειρότερα απο αυτά που καταλαβαίνουμε .

ΑΥΤΑ μας ειπώθηκαν πριν λίγο και σας τα μεταφέρουμε 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

πηγή ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ