Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

ο στρατιωτικός διάδρομος που θα μεταφέρει Δυτικό Στρατό από την Ιταλία στην ΠΟΛΗ είναι γεγονός και μαζί τρέχει η Προφητεία . Καλή Άνωθεν Δύναμη

φώτο ΠΗΓΗ

Χλεύαζαν και γελούσαν τα προηγούμενα χρόνια ...τώρα γίνονται μπροστά στα μάτια μας αλλά η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ και η ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΙΑ μένει ίδια ....
Υπέγραψαν για να στηθεί στρατιωτικός διάδρομος που θα μεταφέρει Δυτικά στρατεύματα από την Ιταλία μέσω Αδριατικής και Βαλκανίων στην Μαύρη Θάλασσα ( δηλ.για την ΠΟΛΗ ) . ΚΑΙ μετά σου λένε ότι δεν επιβεβαιώνονται οι προφητείες; 
" εκεί στην Κωνσταντινούπολη θα μαζέψει ο Άγιος Θεός τους απογόνους των σταυροφόρων για να λειτουργήσει ο πνευματικός νόμος " έλεγε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.
"Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλι. 
Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακριά η 
ΠΟΛΗ
εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. 
Ο στρατος αυτός δεν θα φθάσει στην Πόλι, στη μέση του δρόμου θα μάθη ότι ο πόλεμος τελείωσε." πριν τριακόσια χρόνια τα προείπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός .

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Διαβάζουμε : "Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι σε παρασκηνιακές συναντήσεις της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Νέα Υόρκη υπεγράφη από τους υπουργούς Άμυνας της Αλβανία, της Ιταλίας, της Βουλγαρίας και της Βόρειας Μακεδονίας η Επιστολή Πρόθεσης για Διασφάλιση Στρατιωτικής Κινητικότητας κατά μήκος του Πανευρωπαϊκού Διαδρόμου VIII.

Μέσω αυτού του εγγράφου, τα κράτη δεσμεύονται να λάβουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη ευελιξία και στρατιωτική κινητικότητα στα εδάφη τους για την υποστήριξη της εφαρμογής της ατζέντας του ΝΑΤΟ για αποτροπή και άμυνα στον ευρωατλαντικό χώρο.

 Μια τέτοια δέσμευση θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τις αποστολές του ΝΑΤΟ, αλλά και εκείνες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ουσιαστικά, αυτό το έγγραφο που υπογράφεται από τον Αλβανό υπουργό Νίκο Πελέσι, τον Ιταλό Υπουργό Άμυνας Γκουίντο Κροσέτο, τον Υπουργό Άμυνας της Βουλγαρίας Ατανάς Ζαπριάνοφ και τον Υπουργό Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας Βλάντο Μισαϊλόφσκι, επιτρέπει στους στρατούς του ΝΑΤΟ να μετακινούνται γρήγορα και ελεύθερα από τη θάλασσα της Αδριατικής στο Μαύρη Θάλασσα καθώς και να διεισδύσουν βαθιά στα Βαλκάνια, αν χρειαστεί."

The Hellenic Information Team

Περισσότερα στο https://echedoros.blog/
Κάτι από Σταυροφορίες ...