Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Η ΕΕ ... συγχωνεύεται με το ΝΑΤΟ και πάει σε νέα Barbarossa με 800.000 στρατιώτες – Ρωσία: Θα τους αφανίζουμε από μακριά

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσει τον αυτοκτονικό ρόλο που παίζει» πριν να είναι πολύ αργά προειδοποιεί η Ρωσία

Στις 16 Ιουλίου 2024 ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου μίλησε για το σχέδιο των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει την Ευρώπη ως κάποιου είδους «μαχητή αυτοκτονίας» κατά της Ρωσίας.
Ο Lavrov προειδοποίησε την Ουάσιγκτον να μην ζει με την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα λειτουργήσει και εξήγησε ότι είναι μια «εξαιρετικά επικίνδυνη παρανόηση».
Νέα επιχείρηση Barbarossa με 800.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ
Ο ρωσικός λαός εξακολουθεί να θυμάται τη φρίκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ιδιαίτερα καθώς έφερε το κύριο βάρος της θυσίας που χρειαζόταν για να νικήσει τους Ναζί, χάνοντας δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους.
Ωστόσο, φαίνεται ότι το αγαπημένο «χόμπι» της Ευρώπης είναι να στέλνει δυνάμεις εισβολής στον ευρασιατικό γίγαντα, παρατηρεί ο Bosnic.
«Παρά το γεγονός ότι όλες αυτές οι δυνάμεις έχουν συντριβεί από τη ρωσική στρατιωτική ισχύ, η Δύση δεν πήρε ποτέ το μάθημά της.
Εδώ και χίλια χρόνια, διάφορες δυνάμεις εισβολής προσπάθησαν ξανά και ξανά, αλλά αποτύγχαναν κάθε φορά.
Είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν αυτές οι σαδομαζοχιστικές τάσεις των ευρωπαϊκών ελίτ, ιδιαίτερα τώρα που η Μόσχα έχει το κορυφαίο στρατηγικό οπλοστάσιο στον κόσμο.
Ωστόσο, φαίνεται ότι τις έχουν και πάλι.
Να σημειωθεί ότι η Γερμανία θέλει 800.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ να είναι έτοιμοι για πόλεμο με τη Ρωσία», τονίζει ο Bosnic.
Σύμφωνα με το Der Spiegel, το οποίο επικαλείται ένα «μυστικό έγγραφο», η Γερμανία αναμένει από τα στρατεύματά της και άλλα Νατοϊκές δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν λιμάνια, αυτοκινητόδρομους και σιδηροδρόμους στη χώρα για να κινηθούν προς τα ανατολικά.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/