Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΆΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

επιβεβαίωση ..η νέα ηγεσία της ΕΕ θα λαμβάνει στρατοκρατικές αποφάσεις

Γράφει ο Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας 

Αυτό κατά επανάληψη επισημαίναμε στην προεκλογική  διάρκεια για τις περασμένες Ευρωεκλογές προς τους μελλοντικούς υποψήφιους Ευρωβουλευτές έχοντας υπόψη τις βαριές γεωπολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη όλο  .
Και σήμερα διαβάζουμε ότι : "Η Ursula Von der Leyen σκοπεύει να μετατρέψει την ΕΕ σε αμυντική ένωση κατά τη δεύτερη θητεία της ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μεταδίδει το Reuters.
Η πρόεδρος της Κομισιόν δεσμεύτηκε την Πέμπτη να δρομολογήσει αμυντικά έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της ευρωπαϊκής αεροπορικής ασπίδας"
Πάει η εποχή των καθαρών αναπτυξιακών προγραμμάτων που κυοφορούσαν πολιτικές συγχώνευσης των Εθνών δηλ ομογενοποίησης τους με ατζέντα νέας εποχής.
Τώρα το κάθε Έθνος πρέπει να συνεισφέρει σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικό στρατιωτικό στην αντιπαράθεση κατά της Ρωσίας ...και όποιος ζήσει ...
Αυτή λοιπόν η κυρία Πρόεδρος της ΕΕ  που δικάστηκε πρόσφατα για τις πρακτικές της προμήθειας των εμβολίων για την πανδημία, επικαλέστηκε ότι το έπραξε αυτό λόγω πίεσης εξ αιτίας των έκτακτων συνθηκών εκείνης της περιόδου , όπως λένε τα ΜΜΕ.
ΚΑΙ ποιος μας εγγυάται ότι η ίδια αν επανεκλεγεί ή κάποιος άλλος δεν πάρουν τέτοιες γρήγορες αποφάσεις όταν  ο Ρώσος πιέσει περισσότερα τις εξελίξεις ;
Κάπου εδώ έρχεται πριν 300 χρόνια ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και προφητεύει για τις ημέρες μας : "θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες, αλλά δεν θα προλάβουν '
ΚΑΙ ο Άγιος Παϊσιος που πριν 30 και χρόνια προείπε : " ότι η Ελλάδα δεν θα πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο, γιατί όποιος πάρει μέρος σε αυτόν  θα καταστραφεί "
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΆΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ 
ΕΝΗΝΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ 
 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΩΘΕΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας