Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

par ici - θα " καούμε" ανεξαιρέτως

par ici "όταν η πυρηνική φωτιά πέφτει δεν ρωτάει αν είσαι ακροδεξιός δεξιός , αριστερός , χριστιανός ή άπιστος" - η Ιστορία μέχρι χθες 

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Εισερχόμαστε στην κρισιμότερη στιγμή του πολέμου στην Ουκρανία και θα γίνει παγκόσμιο μακελειό και να ο λόγος ...διαβάζουμε 
 "Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την πρόσφατη επιτυχία τους με την κατάληψη του Προγκρές και προελαύνουν νοτιοανατολικά της Χροντίβκα προς το Ποκρόβσκ και τα τεράστια κοιτάσματα λιθίου, ακολουθώντας τις σιδηροδρομικές γραμμές" του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Από την στιγμή που ζήσαμε την αποκορύφωση της δαιμονικής μπόρας μέσω παγκόσμιας τηλεθέασης  ( μπόρα που προφήτεψε ο Άγιος Παϊσιος ) είναι πλέον βέβαιο με όσα ζούμε ότι μέσω δεινών θα δούμε και την ΘΕΪΚΉ ΛΙΑΚΑΔΑ την οποία παρομοίως προφήτεψε ο ΑΓΙΟΣ .
Δεν υπάρχει φρένο στην κατηφόρα και συγκλονιστικά παγκόσμια γεγονότα θα σταματήσουν την πορεία προς τον πνευματικό Άδη που κυριάρχησε στον κόσμο.
Ακούστε και αυτά και κρίνεται...
Ο κορμός των Σταυροφοριών της Δύσης ξεκίνησε από την σημερινή Γαλλία και τις ευλογίες του " θηρίου " της Ρώμης .
Όταν έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη την μακέλεψσν και χόρευαν πάνω στην Αγία Τράπεζα της Αγίας Σοφίας  
Δείτε τι κάνουν σημειολογικά και σήμερα ..
Μετά γύρισαν πίσω φορτωμένοι με τα κλεμμένα, τις Χρυσές Λειψανοθήκες των Αγίων της Ορθοδοξίας και κτίσανε ναούς για να στεγάσουν την λεία τους .
Όμως  ο Άγιος Θεός τους έδωσε Πνεύμα Πλάνης και έβγαλε στους δρόμους αυτούς που μακέλεψσν τους βασιλιάδες και τους άρχοντες τους και έφεραν τον  δήθεν  "διαφωτισμό "  και αφού στήθηκαν γκιλοτίνες και επί χρόνια σφαζόταν με έριδες αναγόρευσαν το κράτος τους ως ΑΘΕΟ και έτσι πορεύονται .
Ενδιάμεσα όμως έβγαλαν αρχηγό τους τον ημίτρελο  Ναπολέοντα που πορεύθηκε στην Ορθόδοξη Ρωσία και έσπασε τα μούτρα του.
Μαζί τα έσπασε τα μούτρα και η Άθεη χώρα του .
Πήγε να διαλυθεί η Γαλλία και την έσωσε..
 ποιος βρε παιδιά την έσωσε ; .
Ο δικός μας Καποδίστριας την έσωσε με διπλωματικές συνθήκες γιατί την λυπήθηκε και έκτοτε αυτή πορεύεται οφειλετικά προς την Ελλάδα αλλά όχι προς τον Άγιο Τριαδικό Θεό .
Μετά τα  χθεσινά που είπαμε :" τώρα κατανοώ έναν ασκητή που έλεγε: θα περπατούν και θα ρωτούν ..εδώ ήταν το Παρίσι; και θα τους απαντούν " par ici "
να κρίνετε και να αξιολογήσετε την μετέπειτα ιστορική πορεία .
Και κάτι άλλο όταν η πυρηνική φωτιά πέφτει δεν ρωτάει αν είσαι ακροδεξιός , δεξιός αριστερός ,  χριστιανός ή άπιστος .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας