Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

" παραμονή του Αγίου Παϊσίου και πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια στο Αιγαίο ; "

τι συμβαίνει ;

- λένε οι τούρκοι ψαράδες "είμασταν στην γαλάζια πατρίδα μας λίγο πιο εκεί απο την Λαδοξέρα και Έλληνες ήρθαν, μας κτύπησαν γιατι δεν μπορούσαν να χωνέψουν την παρουσία μας εκεί 

Πιστεύουμε ότι οι Τούρκοι θα το δώσουν συνέχεια ..δείτε τα βίντεο από τις τουρκικές ανταποκρίσεις 


 «Ελληνικά στοιχεία» προκάλεσαν ζημιές σε ψαράδικο σκάφος στα ανοιχτά της Ίμβρου, στα Δαρδανέλια, όπως ανέφερε ο ψαράς  Ιλκέρ Οζντεμίρ: «Είμαστε 4 μίλια μακριά από τη βραχονησίδα Ζουράφα  (Λαδοξέρα). Είμαστε στη Γαλάζια Πατρίδα, είμαστε σε διεθνή ύδατα. Ήρθαν, δεν μπορούσαν να το χωνέψουν, μας πυροβόλησαν ». δήλωσε σύμφωνα με τα τουρκικά media.

Η βάρκα ενός ψαρά που ψάρευε στα ανοιχτά της Ίμβρου υπέστη ζημιές από ελληνικά στοιχεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο Ιλκέρ Οζντεμίρ πήγε στην ακτή των βραχονησίδων Ζουράφα για να ψαρέψει με το 12μετρο σκάφος του που ονομάζεται «Kızıl Elma».


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/9fStfnQ7pzQ?si=xxHYB_wQftmPQEvm

περισσότερα στο https://echedoros.blog/ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Νεώτερες πληροφορίες.
Επεισόδιο στο Αιγαίο: Τουρκικό αλιευτικό «επακούμβησε» σε σκάφος του Λιμενικού στη Ζουράφα
Τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης υποστήριζαν ότι Έλληνες ψαράδες εμβόλισαν τουρκικό αλιευτικό στα ανοιχτά της Ίμβρου 
Εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων ψάρευε τουρκικό αλιευτικό στην περιοχή της βραχονησίδας Ζουράφα: Όταν πλωτό του Λιμενικού επιχείρησε να κάνει έλεγχο, ο κυβερνήτης του αλιευτικού άλλαξε απότομα πορεία με αποτέλεσμα την «επακούμβηση» των δύο σκαφών. 

Στη συνέχεια το αλιευτικό αποχώρησε αυτοδύναμα με κατεύθυνση προς τα τουρκικά παράλια, ενώ το πλωτό του Λιμενικού παρέμεινε στην περιοχή για την εκτίμηση των ζημιών και την παροχή ενδεχόμενης βοήθειας στο αλιευτικό. Μετά την απομάκρυνση του τούρκικου αλιευτικού, το σκάφος του Λιμενικού επέστρεψε στο λιμάνι της Σαμοθράκης, όπου διαπιστώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο πρωραίο τμήμα του.