Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

" μας χωρίζει ενα τσάκ για το μπάμ "

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Παρακολουθείτε τα Σημεία των Καιρών , μας είπε ο ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός , ενώ οι σημερινοί αντιχρίστοι θέλουν και αυτό να μας απαγορεύσουν ή να λογοκρίνουν τις ίδιες τις προρρήσεις που μας δόθηκαν πριν παρά πολλά χρόνια από Αγίους Πατέρες ...δεν τους συμφέρει γιατί μας θέλουν στο σκοτάδι και για αυτό ανακάλυψαν ξαφνικά τα " άλαλα και τα μπάλαλα" του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού με την συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης .
Η κοινή λογική είναι άνωθεν Δώρο και με αυτό μπορείς να αξιολογήσεις και να κατανοήσεις αυτά που συμβαίνουν και αυτά που προελέχθησαν υπό των Πατέρων μας .

Τι συμβαίνει σήμερα ;

Διαβάζουμε : "Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι άρχισαν να μεταφέρουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία, ένα πολυαναμενόμενο βήμα για την ενίσχυση της άμυνας του Κιέβου έναντι της Ρωσίας.

Η Δανία και η Ολλανδία άρχισαν να μεταφέρουν τα αεροσκάφη, ενώ το Βέλγιο και η Νορβηγία δεσμεύονται να παράσχουν και άλλα αεροσκάφη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου."
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Η εξέλιξη αυτή μας πάει ένα σκαλοπάτι πιο βαθειά στην καρδιά του σκότους .
Καθότι τα μαχητικά αυτά λογικό είναι να εγκατασταθούν και να ενεργούν από νατοϊκές χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία γιατί είναι δύσκολο να ενεργούν από την τελευταία.
Φυσικά αυτή η εξέλιξη θα εξαγριώσει έτι περαιτέρω τον " άγριο " Ρώσο και πλέον θα δούμε κανονικές αερομαχίες με μαχητικά των δύο αντιπάλων .
Μέχρι σήμερα ότι βλέπαμε ήταν με UAV και drones .
Έτσι η πρόρρηση του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού ότι θα δούμε αερομαχίες μεταξύ νατοϊκών και Ρώσων στην Μαύρη Θάλασσα γίνεται πραγματικότητα .
Μιας και μιλάμε για Μαύρη Θαλασσα ας αναλογιστούμε ότι τα μαχητικά της Δύσης θα ενεργούν από αεροδρόμια της Βουλγαρίας και της Ρουμσνίας.
Και για μεν την Βουλγαρία ακούσαμε την πρόρρηση " από μικρή αιτία βοή πολέμου έρχεται από την Βουλγαρία "  για δε την Ρουμανία έχουμε τις προρρήσεις του Ρουμάνου Γέροντα Αρσενίου Μπόκα που μίλησε για προσβολή του Βουκουρεστίου από τους Ρώσους . ( πω πω τι είπε για εκεί)
Συγκλονιστικά πράγματα μας περιμένουν ;
Πλέον συγκλονιστικό αυτό που θα καταθέσουμε καθότι σήμερα μπορεί να το κατανοήσουμε εν μέρει .
Αρχές δεκαετίας του 2000 σε μια συνομιλία που είχε   ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός είπε το εξής παράδοξο για τότε ..ήταν για όσους το άκουσαν τότε ανερμήνευτο...
" να παρακαλάτε να μας χτυπήσει ο Τούρκος για να γλυτώσουμε την φωτιά που πάνε να μας βάλουν στα Βόρεια μας "
Αυτά είπε ο Βατοπαιδινός ..και αξιολογήστε τα  με όσα συμβαίνουν σήμερα ..αλλά και ο Άγιος Παϊσιος σε πολλές μαρτυρίες του λέει: "ότι εμείς δεν θα λάβουμε σε αυτό τον πόλεμο, γιατί όποιος πάρει μέρος θα καταστραφεί "
Τελικά τα Ελληνοτουρκικά μπορεί να είναι ένα περιφερειακό συμβάν αυτού του μεγάλου πολέμου που μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα αλλού;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
ΥΓ αν δεν είχαμε αυτούς τους μεγάλους Αγίους δεν μας έσωζε ούτε η τεχνητή νοημοσύνη τους .