Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

πληροφορίες από την Μόσχα: "ότι είναι να κάνουμε , θα το κάνουμε μέχρι το Φθινόπωρο" - άρα αδελφοί...

Photo: Midjouney: Nuclear war, cosmos view

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Όλοι θέτουν ως ορόσημο τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ .
Την στιγμή που οι Δημοκρατικοί προωθούν την Μισέλ Ομπάμα ως αντίπαλο δέος του Τράμπ.
Τα  εκλογικά δρώμενα στην Ευρώπη και ειδικά τις συνέπειες που θα έχουν αυτά στον γαλλογερμανικό άξονα θα καθορίσουν πόσο ανθεκτική θα είναι η ΕΕ σε ένα οικονομικό τσουνάμι που θα ρίξει τα χαρτιά ως φθινοπωρινά φύλλα κατά την πρόρρηση του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού .
Τα αναφέρουμε περιεκτικά γιατί όλος ο πλανήτης ετοιμάζεται να γίνει ένα ενιαίο πολεμικό πεδίο και αυτό διαφαίνεται από την διασπορά των στρατηγικών και τακτικών όπλων των ισχυρών της γης σε όλες τις γωνιές της ..
Την στιγμή που η Πολωνία , η Φιλανδία , η Εσθονία , η Ρουμανία γεμίζουν με όπλα Δυτικά που στρέφονται προς την Μόσχα και σε αντιδιαστολή ρωσικοί στόλοι με πυρηνικά διαπλέουν τον Ατλαντικό μέχρι την Βενεζουέλα και η Κούβα γίνεται πάλι ορμητήριο κατασκοπείας της Μόσχας για τις ΗΠΑ , συμπεραίνουμε που βρισκόμαστε ...
Όμως οι ισχυροί έχουν επίγνωση του τι πρόκειται να γίνει και το καθυστερούν με νύχια και με δόντια .
Αλλα όλο αυτό το κακό ετοιμάζεται να σκάσει κάπου αλλού πρώτα, ώστε να μην διακινδυνεύσει σε πρώτη φάση η ασφάλεια των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων από τα πυρηνικά ( δυστυχώς κατά τους Αγίους πατέρες δεν θα γλυτώσουν τα επιχείρια της αμαρτίας ).
Διεθνείς αναλυτές μιλούν για ανάφλεξη τώρα - εγγύς άλλων εν δυνάμει πολεμικών πεδίων , όπως στην Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια .
Αυτά τα εν δυνάμει πεδία μας επηρεάζουν άμεσα και φέρνουν  μπροστά μας  την βουλιμία του γείτονα να μας καταπιεί .
Πόσο έτοιμοι είμαστε ;
Τα ενεργειακά πεδία της Μέσης Ανατολής σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πιθανώς να γίνουν η σπίθα για παγκόσμιες οικονομικές αναφλέξεις με ότι αυτό συνεπάγεται σε ΕΕ και ΗΠΑ ( η Ρωσία που τα γνωρίζει αυτά ήδη μετέτρεψε την οικονομία της σε πολεμική , ενώ εμείς εδώ φαίνεται να  την κάναμε μόνο τουριστική; ) 
Ένα γεγονός στοιχειώνει τις εξελίξεις, ότι οι ισχυροί αποφάσισαν , μπορεί ήδη να το έκαναν , δηλ.την παραγωγή μικρών πυρηνικών βομβών για να ανοίγουν πιο εύκολα στρατηγικούς διαδρόμους και έτσι θυμόμαστε τα λόγια του προφήτη Ιερεμία που λέει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι η φωτιά από τα όπλα τους θα τρέχει πιο μπροστά από αυτούς και θα καίει τα πάντα .
Που βρισκόμαστε ;
Αν οι πληροφορίες από την Μόσχα ευσταθούν θεωρούμε ότι αυτή ετοιμάζεται να εισέλθει μέχρι και τον Οκτώβριο στο Κίεβο, αν αλλά γεγονότα πιο δραματικά που θα γίνουν στην Μέση Ανατολή την καθυστερήσουν .
Πέρασε ο καιρός της μετανοίας για τα Έθνη , έχει μείνει μόνο χρόνος για κάθε ανθρώπο που βλέπει την πνευματική του διολίσθηση και φωνάζει εσώψυχα ΣΤΩΜΕΝ καλώς.
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας