Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ανθρωπότητας ,τουλάχιστον να μην μας βρει ως ΑΣΕΒΕΙΣ.

 

 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα  αληθινά μεγάλα γεγονότα  δεν προαναγγέλλονται από τους νεοποχίτες γιατί είναι μέσα στον σχεδιασμό του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και γίνονται από εκεί που δεν τα περιμένουν.  

Το χώμα δεν αναδύει προς πάνω μόνο το καύμα της αφόρητης ζέστης που χτυπάει μεγάλες περιοχές του πλανήτη, αλλά αναδύει την ανυπόφορη δυσωδία της νομοθετημένης διαστροφής που κάνει την αναπνοή κάθε ζώντος οργανισμού δύσκολη.

Μέσα σε αυτόν τον ψηλαφητό καπνό που ανεβαίνει προς τα πάνω ανέρχονται και κάποιοι φωτεινοί σπινθήρες που είναι οι προσευχές κάποιων πιστών. Προσευχές πόνου και ικεσίες, ότι δεν μπορεί το ανθρώπινο πλάσμα να ζήσει μέσα σε  αυτήν την ζούγκλα που έφτιαξαν οι άνθρωποι επί της γης.

Οι παρρησίες των Αγίων μας μίλησαν για δυνατή  επέμβαση του ΘΕΙΟΥ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία για να σώσει το πλάσμα του από τα αδιέξοδα ιστών αράχνης που κάλυψαν  τα πάντα. 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία που δεν τελειώνει, αλλά μάλλον επεκτείνεται είναι η αρχή αυτής της ΘΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ στα δαιμονικά δρώμενα της εποχής μας και ήταν η αιτία να σταματήσει το παγκόσμιο εμβολιαστικό πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα.

Το σχέδιο του σκότους έφερε  νέες  ιατρικές ανακαλύψεις να προηγηθούν πιο μπροστά από την ολική ψηφιοποίηση - ευκολία μας γιατί οι άνθρωποι υπό την απειλή ή τον φόβο  δέχτηκαν και έγιναν φορείς ιδίων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων που θα δουλέψουν, ώστε να διευκολύνουν την παρακολούθηση τους σε όλα;

Πατάμε πάνω στις κόκκινες γραμμές, ότι προανάγγειλε η Ιερά Αποκάλυψη για τον Αντίχριστο επιβεβαιώνεται προδρομικά.

Βιάζονται να τον φέρουν, αλλά βιάζεται και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να προχωρήσει η ανθρώπινη ιστορία κατά το ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.

η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ του ΘΕΟΥ θα εκφραστεί με τρομερά και φοβερά φυσικά γεγονότα που ήδη σαρώνουν τον πλανήτη και  οι νεοποχίτες τα ονομάζουν κλιματική αλλαγή, ώστε να μην αφήσουν να σκεφτούν οι άνθρωποι  στο τι συμβαίνει πραγματικά.

η ΟΡΓΗ  όμως του ΘΕΟΥ εκφράστηκε μέσα από τον αγιοπνευματοκίνητο και προφητικό λόγο των αγίων πατέρων μας, άλλωστε  πόσες ιστορημένες μαρτυρίες;

το 1959 ανήμερα του Γενεσίου της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στον λόφο των Καρυών στην Λέσβο ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ κατά τα ιστορημένα από τον Φώτη Κόντογλου κείμενα του στο βιβλίο του 

" ΣΗΜΕΙΟΝ ΜΕΓΑ " λέει στον αρχιεργάτη που βρήκε τα Ιερά Λείψανα του ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ, τον Δούκα Τσολάκη τα εξής: 

" αν οι άνθρωποι δεν μετανοήσουν μετά τις ανίατες ασθένειες που θα έρθουν και τους κατά τόπους πολέμους, θα έλθει η ΤΡΙΤΗ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ " 

Βλέπεται αδελφοί είχε μεσολαβήσει ο Α΄ και ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.

και τι είπε  τρεις φορές ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο Ρώσος στον άλλο ΑΓΙΟ μας τον Γέροντα Ιάκωβο: 

" θα γίνει πόλεμος Γέροντα για την Απιστία , την Ασέβεια και την Αμαρτία " 

Ακούστε τι μας είπε ένας άγιος άνθρωπός του ΘΕΟΥ:  

" ΑΣΕΒΕΙΑ είναι αυτό που θα προκύψει με την απομύρωση μας , όταν δεχτούμε να ταυτιστούμε με τον δυσώνυμο αριθμό του αντίχριστου που προαναγγέλθηκε στην Ιερά Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Τόσα χρόνια μας εξοικείωσαν με την ψηφιακή τεχνολογία που δουλεύει πάνω σε αυτόν τον δυσώνυμο αριθμό και φυσικά μας διευκολύνει , για να πούνε πολλοί μετά  ότι κατέχοντας και την κάρτα διευκόλυνσης δεν συμβαίνει τίποτε.

Μα όταν ταυτίζεσαι με κάτι γίνεσαι το ίδιο με αυτό.

Στο Ορθόδοξο βάπτισμα συνταυτιστήκαμε με τον ΧΡΙΣΤΟ και απολαμβάνουμε Δωρεάν τις ΘΕΙΕΣ ΔΩΡΕΕΣ .

Τώρα θέλουμε να συνταυτιστούμε με τον δυσώνυμο αριθμό και να διευκολυνθούμε στις ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ δωρεές" 


η ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ είναι προ των Πυλών της Παγκόσμιας Αποστασίας. 

Πριν λίγο είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας από Γέροντα που γνωρίσαμε μέσω ενός πνευματικού του παιδιού και μας φιλoξένησε στο κελλάκι του.  

ο αείμνηστος Γέροντας Νικόδημος από την Καψάλα - κοιμήθηκε 1η Δεκεμβρίου του 2022  - είπε " η ανθρωπότητα βαδίζει επί ξηρού ακμής, αν πέσει από την μια πλευρά πέφτει στην αγκαλιά του αντίχριστου και αν πέσει από την άλλη πλευρά πέφτει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο" ΚΑΙ συμπλήρωσε αδελφοί τούτο:  

" ο λογισμός μου λέει, ότι θα γίνει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" 

ΔΗΛ. αυτό που προανήγγειλε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας από το 1959 και το ονομάτισε ως η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .

ας φροντίσουμε μέσα σε αυτά που έρχονται να μην είμαστε ΑΣΕΒΕΙΣ και ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αναδημοσίευση