Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Ρώσος πρέσβης: Μέσω Ρουμανίας μεταφέρονται τα όπλα της Δύσης στους Ουκρανούς - ΕΡΩΤΗΜΑ επιβεβαιώνεται ή δεν επιβεβαιώνεται η προφητεία του Οσίου πατέρα Αρσενίου Μπόκα ;

 


Photo: Midjouney: Nuclear war, cosmos view
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του 

" Όσιος Αρσένιος Μπόκα της Ρουμανίας, ο Προφήτης των εσχάτων"

Την ημέρα των Χριστουγέννων του 1989, οι Ρουμάνοι ανέτρεψαν την κομμουνιστική κυβέρνηση και εκτέλεσαν τον δικτάτορα Τσαουσέσκου και την οικογένεια του όπως ακριβώς είπε ο προφήτης. Ο στρατός άνοιξε επίσης πυρ κατά των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά 1104 άτομα και 3352 να τραυματιστούν.

Επίσης προείπε ότι θα αναχωρήσει για τον Κύριο τρεις εβδομάδες πριν τον Τσαουσέσκου.

Είπε για μετά την επανάσταση, «Πολλοί θα αφήσουν τη Ρουμανία και θα μεταναστεύουν σε χώρες του εξωτερικού, αλλά λίγοι θα επιστρέψουν πίσω.

 Ωστόσο, θα έρθει ο καιρός που όλοι τους θα θέλουν να επιστρέψουν, αλλά κανείς δεν θα μπορούν επειδή η Ρουμανία θα περιβάλλεται από φλόγες.» 

Η προφητεία συνεχίζεται με τον π. Αρσένιο να προειδοποιεί ότι «Σε μια μέρα, η Ρουμανία θα καταληφθεί από 3 ξένες χώρες, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία. 

Η βροχή της φωτιάς θα πέσει πάνω της. 

Το Βουκουρέστι θα γίνει δεύτερη Ιερουσαλήμ

 «Αυτό που εννοούσε ήταν ότι το Βουκουρέστι θα καταστραφεί όπως η Ιερουσαλήμ και δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, αλλά ο προφήτης συνεχίζει παρηγορώντας εκείνους που έχουν πανικοβληθεί λέγοντας ότι «η Παναγία γονατιστή θα προσεύχεται στο Θεό για τη συγχώρεση της Ρουμανίας.»

Ο πατέρας Αρσενίος Μπόκα είπε ότι ζούμε στους έσχατους χρόνους και ότι η πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι θα σβηστεί από το πρόσωπο του πλανήτη από τη φωτιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο  

" Όσιος Αρσένιος Μπόκα της Ρουμανίας, ο Προφήτης των εσχάτων" https://immorfou.org.cy/%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%B1-


 21 Ιουνίου επισημαίνουμε στο άρθρο μας: "αν δεν μαζευόταν τόσος ΝΑΤΟΙΚΟΣ στρατός στην Ρουμανία, σήμερα θα μπορούσε να επαληθευθεί η προφητεία του πατρός Αρσενίου Μπόκα για την πατρίδα του"