Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

☦ “πατερ Νεκταριε ο άγιος Βησσαρίωνας ηταν εδώ μεσα στο ιερό και σε άκουγε προσεκτικά που μιλούσες γι'αυτόν”

Κοίμηση του Πατρός Νικολάου Μαυρονέρι Βοιωτίας ! ! ! Ο Πνευματικός μας Πατέρας Ανεχώρησε προς Κύριον. ! ! Η Βοιωτική & η Εκκλησία τής Ελλάδος Στερείται ενός Αδάμαντος , Εμείς τον Πνευματικό Μας. ! ! ! Καλό Παράδεισο στην Αγία Του Ψυχή ! ! ! Αιωνία τού η Μνήμη    Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ


ΠηγήΠ.Νεκταριος Αυγερος

Αφού μας ζητάτε να ανεβάσει ο κάθε ένας κάποια εμπειρία από τον άγιο Παπούλη. θα το πω για την ωφέλεια σας

 και προς δόξαν Θεού και του μακαριστού πατρός. ειμαστε στο πανηγύρι του οσίου Λουκά πέρσι στην Χαιρώνεια από εκεί και η φωτογραφία. η ελαχιστοτητα μου ορισμένος ομιλητής για το πανηγύρι του οσίου Λουκά. στην ομιλία μου έκανα αναφορά στον δοξασμο του ανθρώπου με την αφθαρσια του ιερού λειψάνου του οσίου Λουκά και κατ'επεκταση του οσιου Βησσαρίωνα του αγαθωνιτου. οταν τελείωσα την ομιλία μου λέει ο παππούς μέσα στο ιερό κρυφά. πατερ Νεκταριε ο άγιος Βησσαρίωνας ηταν εδώ μεσα στο ιερό και σε άκουγε προσεκτικά που μιλούσες γι'αυτον. 
και χαμογελούσε καταφατικά. να τον φωνάζεις σε όλα θα σε ακούσει και θα είναι πάντα κοντά σου να τον επικαλεσθείς σε όλα. Είναι γρήγορος και ακούει γιατί έχεις μεγάλο αγώνα και συ που βοηθας ανθρώπους!! εμεινα να τον κοιτάζω με απορία και στο τέλος μετά το κέρασμα φυγαμε με την ψυχή μας πλημμυρισμένη από μια ανέκφραστη χαρά λες και είχαμε κάνει εξομολόγηση.! εφυγε όλη η κουραση στεναχώρια!! και θαυμασαμε την αγιότητα του πατρός Νικολάου.

……………………

Και πολλές φορές μας έλεγε για σημεία του αγίου Γεωργίου που εμφανιζόταν τον καθοδηγούσε σε πολλά θέματα
Δεν υπάρχει θάνατος τώρα είσαι ποιο κοντά και ποιο ζωντανος από ποτέ μη ξεχάσεις την συμφωνία μας να θυμάται ο ένας τον άλλο οποίος και αν φύγει πρώτος.

Π.Νεκταριος Αυγερος

https://www.facebook.com/profile.php?id=100055682951116