Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Αλεξανδρούπολη ακούστηκαν εκρήξεις από το πεδίο βολής «Αλίκη» Επιδεινώνεται η κατάσταση . Κινδυνεύει το πανεπιστημιακό νοσοκομείο.." πεδίο μάχης"

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Εκκενώνονται ακόμα 8 οικισμοί, ανησυχία για αποθήκες πυρομαχικών
Πρόκειται για τις περιοχές Πλάκα, Δίκελλα, Μάκρη, Νέα Χιλή, Ελαιώνας, Έλατο, Πεύκη και Άγιος Γεώργιος - Νωρίτερα ακούστηκαν εκρήξεις από το πεδίο βολής «Αλίκη»
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αλεξανδρούπολη καθώς το πύρινο μέτωπο που καίει ανεξέλεγκτα για τρίτη μέρα την περιοχή πλησιάζει τις αποθήκες πυρομαχικών του στρατού, ενώ εστάλη νέο μήνυμα του 112 για να εκκενωθούν ακόμα 8 οικισμοί.
Σύμφωνα με το e-evros.gr που επικαλείται δηλώσεις του επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης κ. Κουκουλωμάτη η φωτιά πέρασε από το πεδίο βολής και κατευθύνεται προς το νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ακούστηκαν νωρίτερα τη νύχτα εκρήξεις από το πεδίο βολής «Αλίκη». όπως μεταδίδει το e-evros.gr επικαλούμενο δηλώσεις του επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης κ. Κουκουλωμάτη η φωτιά πέρασε από το πεδίο βολής και κατευθύνεται προς το νοσοκομείο.