Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

και τώρα τι γίνεται; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ;

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 
"Αποκάλυψη - βόμβα από την ίδια την Pfizer: Τα εμβόλια Covid-19 περιέχουν επικίνδυνα «τροποποιημένο» RNA, όχι mRNA.
Παρά το γεγονός ότι υπήρξε καταιγισμός ενημέρωσης που παρουσίαζε το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19 ως κατασκευασμένο με αβλαβές αγγελιοφόρο RNA (mRNA), η ετικέτα προϊόντος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) δείχνει ότι περιέχει τεχνητά τροποποιημένο RNA—ένα βασικό συστατικό που δεν απαντάται στη φύση και αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία."

Τι κάνει το modRNA

"Σε αντίθεση με το mRNA, το modRNA τροποποιεί μία από τις τέσσερις ενώσεις του RNA που το κάνουν να διαρκεί περισσότερο στο σώμα, λιγότερο ανοσογονικό (μειωμένη διέγερση του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος) και πιο αποτελεσματικό στην παραγωγή μιας πρωτεΐνης - σε αυτή την περίπτωση, την πρωτεΐνη ακίδας, δήλωσε ο Steger.
Δεδομένου ότι το modRNA δεν μπορεί να στοχεύσει συγκεκριμένα κύτταρα για να δημιουργήσει ιική πρωτεΐνη, μπορεί να επιτεθεί σε απολύτως υγιή κύτταρα και να παρακάμψει προστατευτικούς φραγμούς στο σώμα, όπως ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός."

"Η έγχυση modRNA στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα συμβάντα όπως εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιαγγειακές επιπλοκές, πνευμονική εμβολή και σχηματισμό θρόμβων αίματος...."
"Ο κ. Renz είπε στους The Epoch Times ότι η Pfizer δεν χρησιμοποιεί μόνο το modRNA για τα εμβόλια COVID-19, αλλά επίσης αξιοποιεί την τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας για την παραγωγή εμβολίων και θεραπειών αυτοενισχυόμενων mRNA (saRNA).
«Μαζί με το modRNA, ο ιστότοπος της Pfizer αναφέρει επίσης το saRNA (αυτοενισχυόμενο RNA) και πολλές άλλες εργαστηριακές τεχνολογίες RNA», είπε.
«Ανακαλύψαμε ότι αναπτύσσονται διάφορες τεχνολογίες RNA για διάφορες χρήσεις και αυτές οι τεχνολογίες, μαζί με νέες επικουρικές εξελίξεις, μπορούν να επιτρέψουν την εισαγωγή προϊόντων γονιδιακής θεραπείας στα τρόφιμα, στον αέρα (εμβόλια σε σπρέι) και ακόμη και σε τοπικά προϊόντα».
Σύμφωνα με την Pfizer, το saRNA είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ένα πολύ μεγαλύτερο μόριο που κωδικοποιεί το αντιγόνο που μας ενδιαφέρει και τέσσερις επιπλέον πρωτεΐνες, επιτρέποντας στο κύτταρο να δημιουργήσει περισσότερα  αντίγραφα του mRNA, με αποτέλεσμα περισσότερη πρωτεΐνη να εκφράζεται από μικρότερη δόση.
Η Pfizer δηλώνει ότι επί του παρόντος χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας για την ανάπτυξη εμβολίων συνδυασμού γρίπης, έρπητα ζωστήρα και αναπνευστικού."
ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ΕΔΩ