Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΤΩΡΑ δραματικά μηνύματα από το Αν. Κονγκό (Γκόμα) κινδυνεύει η ζωή του γνωστού Ιεραποστόλου π Τιμοθέου Ντούμπα και άλλων - ξέσπασαν ένοπλες συγκρούσεις..όλη η Αφρική γίνεται μια φωτιά. ας προσευχηθούμε αδελφοί

ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ
Αυτή ακριβώς την ώρα υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ του τακτικού στρατού και με ομάδες διαδηλωτών (που παρελαύνουν για να απαιτήσουν τον τερματισμό των εχθροπραξιών στο Ανατολικό Κονγκό και τις σφαγές του πληθυσμού από τους αντάρτες. 
Και οι ίδιοι οι διαδηλωτές έχουν γίνει στόχος του στρατού , που πυροβολεί πάνω τους και τα νοσοκομεία αυτή την ώρα που μιλάμε γεμίζουν από φιλήσυχους πολίτες που διεκδικούν το δικαίωμά τους να ζουν ειρηνικά σαν άνθρωποι!!!)

 Οι βίαιες και αιματηρές ως και φονικές συγκρούσεις πραγματοποιούνται κοντά στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Γκόμα. 
Βλέπετε τους μαύρους καπνούς από το κτίριο όπου κατέφυγαν οι διαδηλωτές και ακούτε τους πυροβολισμούς που από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αυτή την ώρα δεν σταμάτησαν. Δεν ξέρουμε πόσες μέρες μπορεί να πάρει αυτή η κατάσταση. Οι σφαίρες έπεσαν στους τοίχους της Εκκλησίας μας όπως βλέπετε στο βίντεο. Η ζωή μας και του Σεβαστού Έλληνα Ιεραπόστολου π. Δαμασκηνού Γρηγοριάτη δεν κινδυνεύει. Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας! Αυτό το μήνυμα δεν μεταφράζεται στα γαλλικά για λόγους ασφαλείας της τοπικής μας Εκκλησίας!

Μια προσπάθεια να σας ανεβάσω ολόκληρο το βίντεο από τις σημερινές πολύνεκρες συγκρούσεις στην Γκόμα . Επειδή το face book και τα λοιπά συστήματα συνήθως δεν αφήνουν να φανούν αυτά τα βίντεο, αν συμβεί να μην το κόψουν το Βίντεο αυτό και φανεί όπως το ανάρτησα, μπορείτε να το δείτε όσο γρήγορα γίνεται, μη τυχόν και το σβήσουν…. Έχετέ μας στις προσευχές σας!


ΤΩΡΑ Τεράστια γεωπολιτική ανατροπή στην Αφρική

Πριν λάβουμε αυτά τα μηνύματα γράφαμε:
τι συμβαίνει; 
η Αφρική κατά της Δύσης..το ένα κίνημα μετά το άλλο .
Μετά τον Νίγηρα ο στρατός της Γκαμπόν με πραξικόπημα ανατρέπει τον Γσλλόφιλο πρόεδρο και την κυβέρνηση.
Η χρόνων αγανάκτηση και εκμετάλλευση των ανθρώπων εκεί μετουσιώνεται σε επανάσταση κατά της Δύσης και στροφή προς την Ρωσία.
Το φάντασμα της Ουκρανίας ταξιδεύει στην Αφρική, την οποία πρόσφατα επισκέφτηκε ο καταρριφθείς με το αεροπλάνο του Πριγκοζίν .
Στο παιχνίδι αυτό και η Κίνα.
Η βασική αιτία όλων των ανατροπών οι ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ και οι Πηγές πλούτου στην Αφρική.
Οι παγκόσμιοι υποκριτές μιλούν για κλιματική αλλαγή ενώ έχουν καταστήσει όλη αυτή την Ήπειρο σε ένα απέραντο γήπεδο περιβαλλοντικής καταστροφής.
Κανείς τόσους αιώνες δεν νοιάστηκε για αυτήν και τους ανθρώπους της μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας