Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Ο Ερντογάν ΤΗΝ γνωρίζει και φοβάται την ίδια την ΠΑΝΑΓΙΑ.


Οι έμμεσες και οι ευθείες  απειλές να φιμώσουν τον λόγο μας προσκρούουν στο δημοκρατικό αγαθό της ελεύθερης διακίνησης ιδεών που προάγουν τον Ελληνοχριστιανικό  πολιτισμό, αλλά και την ανθρώπινη ελπίδα, ότι έρχεται κάτι καλύτερο από αυτό που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Όμως έγιναν η αιτία να γράψουμε και να επισημάνουμε τα παρακάτω λίγες ώρες μετά τις τελευταίες παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος και στον πανηγυρικό εσπερινό της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ πέρσι , ήρθε ένα ασύλληπτο συμβάν  που αναδεικνύει ένα άλλο χειροπιαστό γεγονός, αυτό του ΦΟΒΟΥ του σουλτάνου ενώπιον της ζωντανής παρουσίας της ΜΕΧΑΛΟΧΑΡΗΣ στα πονηρά σχέδια του.

Εκείνες τις ώρες  που ολάκερος ο Ελληνικός πιστός λαός  έψελνε στους Ιερούς Ναούς και στα Ξωκλήσια του τα Εγκώμια της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, μαθαίνει τα νέα της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών μας από την  πολύμηνη ομηρεία- αιχμαλωσία τους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Όλοι ανακουφίστηκαν, αλλά οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν τα επόμενα λεπτά , όταν η τουρκική κυβέρνηση διέταξε την παραλαβή των δυο νέων στρατιωτικών μας άμεσα δηλ. το βράδυ προς το ξημέρωμα του ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
Πράγματι τις επόμενες ώρες στους τηλεοπτικούς δέκτες και ξημερώματα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ είδαμε το κυβερνητικό αεροπλάνο με Έλληνες αξιωματούχους να παραλαμβάνει τους δυο ομήρους από τα χέρια των τούρκων.
Τι συνέβη και υπήρχε εκ μέρους  των  τούρκων τέτοια πρεμούρα;
Όλο το προηγούμενο διάστημα διαβουλεύσεις της Μέρκελ , του Πούτιν , Αμερικανών και Ευρωπαίων αξιωματούχων δεν μπορούσαν να πείσουν τον Ερντογάν να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.
Ποιος έπεισε τελικά τον σουλτάνο να πάρει την απόφαση να βγάλει από την φυλακή ανήμερα της ΕΟΡΤΗΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ τους δυο Έλληνες;
Και γιατί τέτοια ημέρα που το θρησκευτικό αίσθημα του Ελληνικού Λαού αποκορυφώνεται μαζί με τις προσευχές και τις παρακλήσεις του στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;

Έτσι λοιπόν έχουν τα γεγονότα όπως καταγράφηκαν:
16 Αυγ 2018 - 8:50
   
Μαρτυρία Ιερέα σε εκκλησίασμα: « η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν πριν λίγες μέρες»

« Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα.

Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς.


Είπε ο κληρικός


« αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες– πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της»


« ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε:


Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος»


Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα;


Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου;


Γιατί δεν επέλεξε να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας μια επόμενη μέρα ώστε να μην συνδέσει το γεγονός αυτό με την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;


Φαίνεται ότι ο Ερντογάν πήρε σοβαρά την γυναίκα του και αυτό που της διαμήνυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ .


ΑΝ όλα τα παραπάνω έχουν βάση και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τα πιστεύουμε διότι η δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ μας μετακινεί βουνά και ο λόφος της αδιαλλαξίας του Ερντογάν μοιάζει ασήμαντος.


Η ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί είναι δίπλα μας .


Η άδικη αιχμαλωσία των παλληκαριών μας έβγαλε μεγάλο καλό .


Όλος ο Ελληνικός Λαός σκύβει σεβαστικά το γόνυ του ενώπιον ΤΗΣ»

Τις επόμενες μέρες οι αντίχριστοι κατάπιαν τις γλώσσες τους.
Άλλοι με καρτούν προσπάθησαν να διακωμωδήσουν το ΠΑΝΙΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

 Η θλίψη μας για την ασέβεια και την αχαριστία αυτή ήταν μεγάλη .
 Τότε …παρουσιάστηκε ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ και είπε:
« το ΘΑΥΜΑ μου αυτό ήταν η αρχή γιατί το ΘΑΥΜΑ μου συνεχίζεται»

Σε κάποια αποστροφή λόγων του σήμερα διωκόμενου Πανιερώτατου Μόρφου κ.κ Νεόφυτου ακούσαμε:
« η ΠΑΝΑΓΙΑ κρατάει τον Ερντογάν …»
Πράγματι ο σουλτάνος ΤΗΝ γνωρίζει και ΤΗΝ φοβάται.
Τι περιμένει λοιπόν και δεν μας κτυπάει ακόμα;
Ακούστε λοιπόν αδελφοί τούτη την απάντηση από χείλη ενός μεγάλου ασκητή των ημερών μας  που διαλέγει προς το παρών την ανωνυμία και την νήψη.
-        « περιμένει ο Ερντογάν σαν τον Μωάμεθ τον Πορθητή πότε θα φυγαδευτεί  ολοκληρωτικά η ΧΑΡΙΣ που προστατεύει την Ελλάδα για να της επιτεθεί »
-        « ο Μωάμεθ ήταν έτοιμος να λύσει την πολιορκία της ΠΟΛΗΣ και να αποτραβηχτεί από το εγχείρημα αυτό , όταν ο έμπιστος του Βεζίρης του διαμήνυσε ότι εκείνο το βράδυ ένα παράδοξο σύννεφο βγήκε και έφυγε από τον τρούλο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, που έδειχνε σημείο εγκατάλειψης της ΠΟΛΗΣ στα χέρια των αγαρηνών»
Αδελφοί εν κατακλείδι
Στο χέρι μας και από τις ζωές μας εξαρτάται να μην διώξουμε την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ που έχει σκεπάσει με το ΑΓΙΟ ΜΑΦΩΡΙΟ ΤΗΣ την αδικημένη πατρίδα μας.
Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ κάνει τα πάντα για να μας σώσει τώρα που μας άφησαν όλοι.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ  ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ
« Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ είναι το τέλος του μεγάλου παιδαγωγικού κανόνος του Ελληνικού Ορθόδοξου Γένους. Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ είναι η πραγματικότητα της επανεκκίνησης της συναλληλίας, του φιλότιμου και της αρχοντικής λεβεντιάς. Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ είναι η αναστήλωση του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού στην σωστή αποστολική του πορεία


 ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ και ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας