Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΙΣΩ ..Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 
ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ 
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΟΧΙΤΩΝ ΕΛΗΞΕ 
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ 
Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ 
ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 
ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΑ 

" Μετρό: Μπορεί να είχε παρθεί η απόφαση για τις αλλαγές στις ονομασίες δύο σταθμών, αλλά μάλλον μπορεί να αλλάξει.
Στον «αέρα» φαίνεται πως είναι η απόφαση της Αττικό Μετρό για την αλλαγή της ονομασίας δύο σταθμών.
Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, με αφορμή του γεγονός ότι σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 30 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, η Αττικό Μετρό Α.Ε.αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής, μέσω της απόδοσης του ονόματος του εκλιπόντος στο σταθμό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ενώ συμπληρώνει και επικαιροποιεί την προηγούμενη επιλογή της να αποδώσει το όνομα του ήρωα του αντιδικτατορικού αγώνα Αλέκου Παναγούλη στο σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».
Ήδη από την ώρα που προέκυψε η είδηση, οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Τόσο στα social media, όσο και σε επίπεδο… κοινωνίας.
Πολλοί έκαναν λόγο για αχρείαστο κόστος, καθώς θα έπρεπε να αντικατασταθούν όλες οι ταμπέλες και οι πινακίδες σε όλους τους σταθμούς του μετρό.
Μέχρι στιγμής τίποτε δεν είναι βέβαιο, ωστόσο πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, αναφέρουν πως η απόφαση μοιάζει πια να είναι στον «αέρα»!https://www.ctview.gr/ston-aera-i-allagi-onomasias-stoys-stathmoys-toy-metro/111344?fbclid=IwAR2jAXSSCCSxCpMljSryLJLKR0fogL_b7b5xJZcMYnripIG4GnRlf9UZxrA