Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟ- ΔΕΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ- ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ



 Ακόμα δεν συμπληρώθηκαν κάποιες ώρες από το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στην Γερμανία και το θεριό ΘΕΡΙΕΨΕ στην Τουρκία.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αφού μας είπε να θυμηθούμε το 1922 και το 1974 διότι μπορούμε να τα ξαναζήσουμε.
Αφού μας έστειλε με μαύρα  στρατιωτικά αποβατικά φουσκωτά σκάφη- μια δεκάδα από αυτά ταυτόχρονα- νέες προσφυγικές ροές ( προσομοίωση απόβασης στην Λέσβο).
Αφού διαμήνυσε τις ΗΠΑ ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο στην Συρία- τελειώνει η υπομονή του.
Τι κάνει σήμερα το θεριό της αλαζονείας και της θρασύτητας;
Παίζει με την εικόνα και δίνει μηνύματα στην Ελλάδα.
Ένας κατάχλωμος Ερντογάν φωτογραφίζεται με ένα τουρκικό ναυτικό χάρτη πίσω του  που δείχνει τις οριογραμμές της γαλάζιας τουρκικής  πατρίδος   και το μήκος των χιλιομέτρων της.





 « Επίσημος χάρτης με το μισό Αιγαίο (το σύνολο της θαλάσσιας και χερσαίας έκτασης ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού) στην κυριαρχία της Τουρκίας, αναρτήθηκε σε όλες τις πολεμικές σχολές της Τουρκίας, επί τη ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και πλέον θα δίνει την «φιλοσοφία» της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας που πρέπει να εμπεδώνουν οι Τούρκοι αξιωματικοί.
Ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν φωτογραφήθηκε μπροστά στον συγκεκριμένο χάρτη (φωτό) ενώ υπέγραφε στο βιβλίο επισκεπτών της Σχολής Αξιωματικών του τουρκικού Ναυτικού (Deniz Harp Okulu), της αντίστοιχης Σχολής Δοκίμων του ΠΝ. 
Για όποιον έχει αμφιβολία για το τι έρχεται και το τι στοχεύει η Τουρκία.
Και μπορεί ο χάρτης να μην δημοσιοποιείται για πρώτη φορά, αλλά είναι η πρώτη φορά που αναρτάται σε στρατιωτική σχολή και «περνάει» την φιλοσοφία ότι η έκταση ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού με όλα τα νησιά μέσα και πάνω από 370.000 ελληνικό πληθυσμό σε νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα, είναι τουρκικής κυριαρχίας. 
Δηλαδή από την Σαμοθράκη μέχρι το σύμπλεγμα της Μεγίστης, όλα τα νησιά είναι υπό τουρκική κυριαρχία!
Άρα ο στόχος είναι η «απελευθέρωση» των νησιών και η αποκατάσταση της τουρκικής κυριαρχίας! Έρχεται θύελλα...» Πέτρος Αναστασίου

Να γιατί  η  ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε και είπε:
« για αυτά που θα γίνουν στο ΑΙΓΑΙΟ θα είμαι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εκεί»

Σιγά που θα σε αφήσει  να πατήσεις το πόδι σου εκεί που το πατούν ΑΓΙΟΙ.
Τώρα θα πέσουν μάσκες , θα αποκαλυφτούν σχεδιασμοί.
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν πρόκειται να φάνε από το πιάτο που πάνε να τους σερβίρουν τούτες τις ώρες τα διεθνή όρνια μαζί με τους τούρκους.
Μια σταλιά από το να πούμε « ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου Σώτερ σώσον ημάς»
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας