Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

σιγά που θα ασχολούνται με τις εκλογές μας; το επόμενο διάστημα θα μαθαίνουμε για τον Αρκτικό κύκλο, τον Περσικό. Η Κινεζική θάλασσα πάει λίγο πίσω.

φώτο ΠΗΓΗ
Για να δούμε που θα το κρύψουν τόσο μεγάλο μέσα στα Νορβηγικά Φιόρδ;
ΑΡΚΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
"Το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου, το USS Gerald R. Ford, κατέπλευσε σήμερα στο Όσλο, σε μια επίδειξη της ισχύος του NATO σε μια περίοδο αυξημένων εντάσεων ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Το πολεμικό πλοίο και το πλήρωμά του θα πραγματοποιήσουν τις ερχόμενες ημέρες εκπαιδευτικές ασκήσεις με τις νορβηγικές ένοπλες δυνάμεις κατά μήκος των ακτών της χώρας, ανακοινώθηκε από τις νορβηγικές ένοπλες δυνάμεις.
Νορβηγικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford θα πλεύσει βόρεια του Αρκτικού Κύκλου. Ο Κάρλσεν αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες. Η ρωσική πρεσβεία στο Όσλο καταδίκασε την επίσκεψη του αεροπλανοφόρου".
ΠΕΡΣΙΚΟΣ
Πριν λίγο επισημάναμε 
"ψηφιακό νόμισμα - σφράγισμα "= ο πολιτισμός της νέας αταξίας. "η Λευτεριά θα έρθει από εκεί που χύνονται τα νερά", είπε ο Άγιος Κοσμάς και εννοούσε τον Τίγρη και τον Ευφράτη που καταλήγουν στον Περσικό.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
η όλη κόντρα έχει σχέση με το Αμερικανικό χρέος που ετοιμάζεται να εκραγεί είτε τυπώσουν ή δεν τυπώσουν χαρτί και ψηφιακό νόμισμα.
Οι Κινέζοι περιμένουν υπομονετικά από την στιγμή που και ο φαρδύς δρόμος ( 200 στρατιώτες ο ένας δίπλα στον άλλον) που παρακάμπτει τα Ιμαλάια είναι έτοιμος για να τους φέρει στον Περσικό και από εκεί στην Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη και στην Αφρική.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.