Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές ή στην απόχη (θηλιά) που θέλουν να μας περάσουν; τελείωσαν τα ψέματα

φωτο Καψάλι - Κύθηρα
ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ...
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ...
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ; βλ.παλαιότερες δηλώσεις τους.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ή στην απόχη ( θηλιά) που θέλουν να μας περάσουν; 
Τα ψωροεπιδόμστα τους  είναι το τυράκι στην φάκα και όταν πιαστούμε θα κλαίμε.
Αυτοί νομίζουν ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ ; 
με αυτό το πλευρό να κοιμούνται... 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Διαβάζουμε
Το «απόρρητο σχέδιο 180» για την παράδοση του Αιγαίου όπως το αποκαλύπτει η ΕΣΤΙΑ
Όπως γράφει όμως ο Μανώλης Κοττάκης στην ΕΣΤΙΑ, τα πράγματα είναι ακόμη σοβαρότερα. Οι 180 χρειάζονται για να περάσει το απόρρητο σχέδιο παραπομπής των ελληνοτουρκικών στη Χάγη.
«Σύμφωνα μέ τά οριζόμενα στό άρθρο 28 παρ 2 καί 3 του Συντάγματος Γ γιά νά εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον καί νά προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη μπορεί να αναγνωρισθούν με συνθήκη ή συμφωνία σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση του νόμου που κυρώνει αυτήν την συνθήκη ή συμφωνία, απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών», γράφει και προσθέτει:
« Ή Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών σε περιορισμούς ως πρός την άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας εφόσον υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της Ίσότητος και με τον όρο της αμοιβαιότητος