Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Προφήτης Ιερεμίας πριν χιλιάδες χρόνια : " Η Γαζα θα αποψιλωθή, θα ομοιάζη προς φαλακράν κεφαλήν"

Ιερ. 29,5 ἥκει φαλάκρωμα ἐπὶ Γάζαν, ἀπεῤῥίφη Ἀσκάλων καὶ οἱ κατάλοιποι Ἐνακίμ.

Ιερ. 29,5 Η Γαζα θα αποψιλωθή, θα ομοιάζη προς φαλακράν κεφαλήν· θα απορριφθή η Ασκάλων, όπως επίσης και οι απομείναντες γίγαντες Ενακίμ.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ 29

Συνέντευξη: Χρήστος Μαζάνης
«Εάν στον πόλεμο που διεξάγεται αυτή τη στιγμή μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς εμπλακεί το Ιράν, τότε πάμε σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», αναφέρει σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» ο ομότιμος Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας του ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης και προσθέτει: « Kάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει σχετικά με την εμπλοκή των Ιρανών. Βέβαια οι Αμερικανοί έχουν κατεβάσει στην περιοχή ισχυρότατες δυνάμεις και αυτό είναι ένα μήνυμα προς το Ιράν. Oι κινήσεις αυτές των Αμερικανών κατά την άποψή μου δείχνουν και τον φόβο για εμπλοκή κι άλλων χωρών στην περιοχή».

«Σε αυτόν τον πόλεμο δεν υπάρχει περίπτωση καμίας επιτυχούς διαμεσολάβησης. Ο Νετανιάχου δεν μπορεί να κάνει πίσω και το Ισραήλ θα ισοπεδώσει τα πάντα. Στόχος τους είναι να εξαλείψουν για πάντα τη Χαμάς», συνεχίζει, απαντώντας σε ερώτημα για το εάν μπορεί να υπάρξει κάποια εκεχειρία.