Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

"μολις σκάσει η βαρβαρότητα δίπλα τους θα λακίσουν"

τελικός στόχος των βομβών η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - έρχεται και η δική μας σειρά.. τώρα...ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Μέσα από " τα χαλάσματα" της Ελλάδος
Το κακό ξεκίνησε και περιγράφεται ως Μεγάλο, Αποτρόπαιο και Ωδυνηρό.
Σιγά - σιγά η πατρίδα μπαίνει ανάμεσα στις δύο δαγκάνες της Μέσης Ανατολής του φανατικού Ισλάμ και του Μεσσιανικού Σιωνισμού.
Και ενώ αισθανόμαστε τις κοφτερές οδοντοστοιχίες τους να μας ακουμπούν πλείστα  από κάποια σατανοκίνητα  ΜΜΕ ασχολούνται με τον γάμο του Καραγκιόζη .
Οι δε εξουσίες κάνουν αποχή και σιωπή από τα δραματικά τεκταινόμενα για να μην τους λείψουν τα αργύρια που πέφτουν στις τσέπες;
" τα σχέδια εκπονούνται στο Χρηματιστήριο της ΝΥ , αυτό τα δίνει στο Θηρίο της Ρώμης , αυτό τα επεξεργάζεται και τα δίνει στους Μουσουλμάνους για υλοποίηση"
Όταν διαβάζαμε τα παραπάνω λεχθέντα υπό του Αγίου Παϊσίου αναρωτιόμασταν , μα τι λέει ο Άγιος;
Ήρθε η Συρία με τις σταυρώσεις των Ορθοδόξων από την Τζιχάντ και αρχίσαμε κάτι να εννοούμε, σήμερα με όλα αυτά εμπεδώνουμε τους λόγους του Αγίου.
Οι εγκληματίες γυρίζουν γύρω γύρω από τα εγκλήματα τους και χθές χτύπησαν άνανδρα την Εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα και προχθές έφτιαξαν την εκατόμβη στο νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά σε αυτή την εκκλησία που την σεβάστηκαν οι αιώνες.
Άραγε θα έχουν προκοπή;
" γήπεδο θα κάνουν την Παλαιστίνη αλλά η Νεκρά Θάλασσα θα γίνει τάφος τους"
Ποια είναι αυτά τα ισλαμικά και σιωνιστικά χέρια που το ένα νίπτει το άλλο;
Για να μην τρέξουμε μακριά μέσα στην ιστορία να δούμε τις πρόσφατες παρενέργειες και δηλητήρια τους , όπως μνημόνια , πτώχευση και εξαθλίωση της Ελλάδος, lockdowns, ενέσιμα γενετικά δηλητήρια , πλινθία με τον αριθμό του αντιχρίστου και με το ζόρι να δεχτούμε τον γάμο του Καραγκιόζη.
Στο τέλος μας έχουν την έκπληξη για να  φοβηθούμε και να μην μιλάμε...
Ο Τούρκος θα  γνωρίζει το μυστικό τρεις μέρες πριν , έλεγε ο Πατρο Κοσμάς και το μυστικό αυτό γίνεται ορατό με το χτύπημα στο Ιράν που τώρα ετοιμάζεται  και για αυτό κατέβηκαν τόσοι στόλοι και ο Ρώσος απειλεί τον Αμερικανό με υπερηχητικούς πυραύλους, ενώ ο δεύτερος βγάζει διάγγελμα ενόψει Παγκόσμιου Πολέμου για να τυπώσει χαρτί και δήθεν να σώσει την οικονομία του. Που να ξέρει ότι θα μας βάζει σε κόπο να καθαρίζουμε από τους δρόμους σωρούς από φθινοπωρινά φύλλα.
Σατανοκίνητοι μέσα - έξω πιστεύουν ότι έχουν την " ευλογία" του σκοτεινού αφεντικού τους να κάνουν την Ορθοδοξία χαλάσματα με την δικτατορία που τους εφηύρε ο έξω από εδώ .
Ναι θα γίνουμε χαλάσματα για να φύγει η αμαρτία και να έρθει η μετάνοια γιατί δεν έχουμε λόγο να λέμε ότι είμαστε άνθρωποι.
Όσο για τους δικούς μας εκκλησιαστικούς (όχι  όλοι τους ευτυχώς)  και πολιτικούς που ισχυρίζονται ότι βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας και του πολιτισμού μολις σκάσει η βαρβαρότητα δίπλα τους θα λακίσουν γιατί τύποις έλεγαν ότι έχουν μέσα τους Χριστό.
Ναι τα κλάματα θα περισσέψουν γιατί σήμερα ανεβαίνουμε τον Γολγοθά κουβαλώντας ο καθένας τον Σταυρό του.
Αν θα δούμε την Ανάσταση θα εξαρτηθεί αν βρούμε μέσα μας την ανθρωπιά και τον πραγματικό Χριστό .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας