Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

δεν τους φτάνει ο χρόνος για νέες τρομοπανδημίες, περνάμε κατευθείαν σε Μεγάλο ΚΡΑΧ και σε Μεγάλο ΜΠΑΜ



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

(να μας συμπαθάτε για τους τίτλους, αλλά επειδή τρέχουν πολλά, προσπαθούμε να τα συμπτήξουμε εν συντομία)

Επειδή βιάζονται να αναδιατάξουν την παγκόσμια τάξη με νέες αντιχριστες πιστοποιήσεις και επειδή η Ρωσία με την Κίνα έχουν τις δικές τους και αντιτίθενται  στα σχέδια των δυτικών, αφήνουν προς το παρόν έξω από το πλάνο τα σενάρια για νέες πανδημίες και αποκλεισμούς και προχωρούν σε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ .

Δεν ήχησαν οι σειρήνες μόνο σε εμάς αλλά και σε όλες τις χώρες. Άραγε γιατί 

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ

"Η Ρωσία ξεκίνησε πρώτη τις δοκιμές στα δημόσια συστήματα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα ενεργοποιώντας τις σειρήνες και διακόπτοντας τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές για να προειδοποιήσει τον πληθυσμό ότι δεν πρέπει να πανικοβληθεί.
Για κάποιο λόγο όμως και οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ελέγξουν και αυτές ταυτόχρονα σχεδόν τα πανεθνικά τους συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης του πληθυσμού.

Η άσκηση γίνεται σε ομοσπονδιακό επίπεδο και όχι σε πολιτειακό ενώ ήδη σε πολλές Πολιτείες οι Αμερικανοί λαμβάνουν προειδοποιητικά μηνύματα.
Το Σύστημα Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης έχει σχεδιαστεί ώστε ο Αμερικανός πρόεδρος να είναι σε θέση να μιλήσει στον αμερικανικό λαό εντός 10 λεπτών μέσω συγκεκριμένων διαύλων όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση."
Περισσότερα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
"Ενεργοποιήθηκε η FEMA στις ΗΠΑ: Η Ρωσία διεξάγει για πρώτη φορά πανεθνική άσκηση πυρηνικoύ πολέμου – Ταυτόχρονος συναγερμός σε Μόσχα και Ουάσιγκτον "
"Θα συντριβεί το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ; – Ρώσοι αναλυτές: Οι Αμερικανοί έδωσαν “πράσινο φως” για επίθεση στα κράτη της Βαλτικής και την Πολωνία!"
"Σε διάταξη μάχης με Ρωσία ο πολωνικός Στρατός: Συστοιχίες Patriot αναπτύχθηκαν στην Βαρσοβία – Η 32η Πτέρυγα Μάχης ανέλαβε την προστασία του Διαδρόμου Suwalki"
με πληροφορίες από το https://warnews247.gr/

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Ζοφερές προβλέψεις από ING: Γιατί επικρατεί πανικός στις κεντρικές τράπεζες - Τι εκτιμάται για την ελληνική οικονομία
Έκθεση βόμβα από τη Societe Generale: Προετοιμαστείτε για... κραχ, η εποχή θυμίζει τη «Μαύρη Δευτέρα» του 1987"

"Πάγωσε τη Wall Street η JPMorgan: Όλα θυμίζουν 2007... πριν το ιστορικό κραχ"

Υπάρχουν όμως και  οι ξαφνικές ΣΕΙΡΗΝΕΣ για τσουνάμι και έκτακτα απρόσμενα γεωλογικά - τεκτονικά συμβάντα και ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΑ ΜΠΑΜ  ( Γερόντισσα Λαμπρινή).
Αυτές τις Σειρήνες δεν τις ελέγχουν σκοταδιστές, αλλά το Παιδαγωγικό Σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και Δόξα το Πανάγιο Όνομα ΤΟΥ μας έδωσε  από αυτό ψήγματα αλήθειας μέσω των αγίων του .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας