Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Συγκλονιστική Ανατροπή μέσα σε λίγα 24 ώρα



ΗΠΑ : " όλοι οι οικονομικοί πόροι και όλες οι ειδικές μονάδες πρέπει να συγκλίνουν όχι στη. Ουκρανία αλλά στο Ισραήλ "

Σαν να μας λένε ότι από κάτω θα πιαστεί ο μεγάλος πόλεμος .

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις:

" Ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, ο Όλεγκ Σόσκιν δήλωσε ότι ο πόλεμος στο Ισραήλ έχει επισκιάσει πλήρως τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Το Κίεβο έχει εξαφανιστεί από τη δυτική ατζέντα· αυτό απειλεί την Ουκρανία με σοβαρές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής των προμηθειών όπλων, προέβλεψε.

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζος Χάουλι δήλωσε ότι σε σχέση με την τρέχουσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ θα πρέπει να λάβει όλους τους οικονομικούς πόρους που προορίζονταν προηγουμένως για την Ουκρανία

Ισραηλινοί στρατιώτες και εκπαιδευτές που συμμετέχουν στις μάχες στην Ουκρανία επιστρέφουν στην πατρίδα τους." 

Πληροφορίες από τοhttps://echedoros.blog/


Άλλες Πληροφορίες από το https://warnews247.gr/

" Iσραηλινός Υποστράτηγος: “Πέφτουμε σε ιρανική παγίδα στη Γάζα” – Οι ΗΠΑ κινητοποιούν και την 26η Εκστρατευτική Μονάδα Πεζοναυτών με δύο πλοία
Επί ποδός πολέμου τα USS Bataan και USS Carter Hall με 3.000 πεζοναύτες" 
Περισσότερα στο ΣΎΝΔΕΣΜΟ

" Ρωσία: Φύγετε από το Ισραήλ!
Παράλληλα, ο Ρώσος πρεσβευτής στο Ισραήλ Ανατόλι Βικτόροφ κάλεσε τους Ρώσους να εγκαταλείψουν τη χώρα χωρίς να περιμένουν να επιδεινωθεί η κατάσταση.
Μελέτη πάντως ενός think tank στο Μπαχρέιν, όπου είναι η βάση του 5ου Στόλου, έδειξε ότι είναι πιθανόν το Ισραήλ να χρειαστεί να πολεμήσει σε πέντε μέτωπα.
Εν μέσω της κλιμάκωσης της παλαιστινιο-ισραηλινής σύγκρουσης, η Ουάσιγκτον έστειλε την 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία, η οποία είναι η πιο ετοιμοπόλεμη μονάδα του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, στην Ιορδανία.

Μαζί με αυτό, πηγές αναφέρουν ότι μέλη των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ έφτασαν στο Ισραήλ μαζί με στελέχη της CIA.." 
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Επιβεβαίωση του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού " από κάτω εκεί που χύνονται τα νερά θα έρθει η Λευτεριά ". δηλ. εκεί από  την Μεσοποταμία, Μέση Ανατολή θα διακοπεί το βούλωμα των ζώων, όπως μας θεωρούν