Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

της είπε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ το 1973 "οι μουσουλμάνοι θα προσπαθήσουν να ενωθούν , αν κάνουν το λάθος αυτό και ενωθούν θα γίνει μεγάλο κακό..."

 της είπε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ  το 1973 : "οι μουσουλμάνοι θα προσπαθήσουν να ενωθούν , αν κάνουν το λάθος αυτό και ενωθούν θα γίνει μεγάλο κακό, θα ενωθούν εναντίον της Χριστιανοσύνης ..."

(Χριστιανοσύνη = οι Δυτικοί με την αρμάδα που κατεβάζουν τώρα και μπορεί μεταγενέστερα οι Ρώσοι σε κάθοδο προς τα ΑΓΙΑ ΜΕΡΗ ) 


" ο πόλεμος θα είναι θρησκευτικός , θα είναι καλοκαίρι (καλός- καιρός)  ..θα σκοτωθεί τόσος κόσμος που δεν θα προλαβαίνουν να τους θάψουν και θα γεμίσει ο πλανήτης από ασθένειες, δεν θα υπάρχουν φάρμακα να θεραπευτεί ο κόσμος και θα πεθαίνει..." σελ.2 και σελ.3

Ειπώθηκαν το 1973 και καταγράφηκαν στις  σελίδες - φώτο 
Αναρτήθηκαν  την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 ως εξής:
Σας τα μεταφέρω, όπως μου τα έδωσε χθες αυτός που τα κατέγραψε, προκειμένου να ενημερωθούν οι άνθρωποι (κι όχι να φοβηθούν). Ο Άγιος Θεός μεθ’ ημών. Πίστη, Προσευχή και Υπομονή.

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 


Ευχαριστούμε τον Κώστα που διέσωσε τις σελίδες αυτές από το 73  από την συγγενή του και τον Μιχάλη που τις ανήρτησε το 2018. 
Σημείωση : στα παραπάνω λεγόμενα υπάρχει μια επάλληλη σειρά γεγονότων και προσώπων, αλλά και καταστάσεων που για να τα ερμηνεύσουμε θα πρέπει να τα ζήσουμε ή να τα πλησιάσουμε, όπως τώρα ή να τα ερμηνεύσουμε μεμονωμένα.
Ένα θα συμπληρώσουμε και δεν είναι επί του παρόντος, ότι η πανδημία , τα lockdown, τα ενέσιμα γενετικά " τροποποίησαν ακόμη και την ιστορία" και έβγαλαν πιο νωρίς από αυτήν πρόσωπα .
Όμως ο Αρχηγός και ο Τελείωτης της ανθρώπινης ιστορίας είναι ο ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός και σε αυτόν ανήκει όλη η Δόξα εις τους αιώνες ΑΜΗΝ