Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Συναγερμός για Zaporizhia - Πολίτες εγκαταλείπουν την περιοχή - Στην Ελλάδα αεροσκάφος των ΗΠΑ που μετράει ραδιενέργεια. Συνεχόμενες πληροφορίες

Συναγερμός έχει σημάνει στη διεθνή κοινότητα για το ενδεχόμενο επιθέσεων στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia, καθώς το Κίεβο και η Μόσχα αλληλοκατηγορούνται, με τη Ρωσία να προειδοποιεί για ουκρανικό τρομοκρατικό χτύπημα και την Ουκρανία γα ρωσική προβοκάτσια.
Ενδεικτικό του πανικού που επικρατεί είναι το γεγονός ότι Ουκρανοί πολίτες εγκαταλείπουν την περιοχή προς τα σύνορα με τη Μολδαβία, φοβούμενοι μια πιθανή επιχείρηση «ψευδούς σημαίας» (false flag) όπως λέγεται, ήτοι μια ρωσική προβοκάτσια., όπως μετέδωσε το Sky News.
Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το Bloomberg, η πληροφορία ότι η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία αποφάσισε στις 30 Ιουνίου να στείλει στην Ελλάδα το το αεροσκάφος Boeing WC-135R Constant Phoenix, το οποίο καταγράφει τα επίπεδα ραδιενέργειας, τροφοδότησε νέα σενάρια.
Mονάδες ΡΒΧ πολέμου των Ουκρανών ετοιμάζονται για το μοιραίο – Ολονύχτιες συζητήσεις θρίλερ Ευρωπαίων ηγετών και Β.Ζελένσκι μετά το διάγγελμα τρόμου
Ολονύχτιες διαβουλεύσεις θρίλερ έλαβαν χώρα αμέσως μετά το χτεσινό διάγγελμα τρόμου του Β.Ζελένσκι με το οποίο προειδοποιούσε για “τρομοκρατικό κτύπημα” στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες μεταξύ των οποίων και ο Ε.Μακρόν επικοινώνησαν με τον Β.Ζελένσκι. Ακολούθησαν συζητήσεις μέχρι το πρωί. Όλα δείχνουν ότι φτάσαμε στο παρά 5 ενός “πυρηνικού ατυχήματος”. Οι Ρώσοι αφήνουν να εννοηθεί ότι ο ρόλος του Μακρόν -προς το παρόν- ήταν καταλυτικός.