Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Η αμφίδρομη εξίσωση είναι Μαύρη Θάλασσα , Στενά Βοσπόρου, Αιγαίο, Σουέζ, Μέση Ανατολή. Όποιος θελήσει να την λύσει καίγεται και πρώτος η Τουρκία.

Μπορεί να ζούμε φωτιές εδώ, αλλά η ΦΩΤΙΑ που θα μαυρίσει τα πάντα ετοιμάζεται στην Μαύρη Θάλασσα .

 Η αμφίδρομη εξίσωση είναι Μαύρη Θάλασσα , Στενά Βοσπόρου, Αιγαίο, Σουέζ, Μέση Ανατολή.
Όποιος θελήσει να την λύσει καίγεται και πρώτος η Τουρκία 

Πριν δούμε τις πληροφορίες να πούμε κάποιες εξελίξεις που βάζουν φωτιές.
Η Ρωσία σήκωσε σμήνος στρατηγικών βομβαρδιστικών της και τα φέρνει προς το Κίεβο...μάλλον ετοιμάζει χαριστική βολή στο καθεστώς του Ζελένσκι.
Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας επισκέφτηκε την Βόρεια Κορέα και τον γνωστό Κιμ.
Κάποιοι λένε ότι θα του δώσουν πυραυλική τεχνογνωσία για να πλαγιοκοπήσει από την χώρα του την Ακτή της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.- Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Διαβάζουμε:
"Μαύρη Θάλασσα: «Κάτι» ετοιμάζει η Ρωσία, εκτιμά το Βρετανικό ΥΠΑΜ
Το ενδεχόμενο να ετοιμάζει «κάτι» στη Μαύρη Θάλασσα η Ρωσία, προκαλώντας νέες εντάσεις στην περιοχή, επισημαίνει το Βρετανικό υπουργείο Άμυνας, όπως προκύπτει από το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο που δημοσιοποιούν οι υπηρεσίες πληροφοριών του.

Το Βρετανικό ΥΠΑΜ εκτιμά πως η Ρωσία θα επιχειρήσει να επιβάλει μπλόκο από την θάλασσα στην Ουκρανία, ώστε να αποτρέψει την εξαγωγή σιτηρών από τα ουκρανικά λιμάνια, όπως για παράδειγμα μέσω της Ρουμανίας, που έχει προσφερθεί γι αυτό τον σκοπό.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες πληροφοριών 
του Βρετανικού υπουργείου αναφέρουν:

«Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας άλλαξε τη στάση του από τότε που η Ρωσία αποχώρησε από την Πρωτοβουλία για τη Μαύρη Θάλασσα (BSGI), προετοιμασμένη να επιβάλει αποκλεισμό στην Ουκρανία.

Η σύγχρονη κορβέτα SERGEY KOTOV, έχει αναπτυχθεί στη νότια Μαύρη Θάλασσα, περιπολώντας τη ναυτιλιακή περιοχή μεταξύ του Βοσπόρου και της Οδησσού (σσ πρόκειται για το πολεμικό σκάφος το οποίο κατά το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έγινε στόχος επίθεσης ουκρανικών USV – μη επανδρωμένων"