Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

"τις επόμενες 48 ώρες αποφασίζουν αν η Μαύρη θάλασσα πάρει φωτιά "

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΟΥΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ 
 "Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο ουκρανικό μέτωπο καθώς συγκαλείται σε 48 ώρες εκτάκτως το Συμβούλιο Ουκρανίας-ΝΑΤΟ.
Το αίτημα του Β.Ζελένσκι έγινε αποδεκτό και οι λόγοι είναι ο ναυτικός αποκλεισμός που επέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία, το μπαράζ ρωσικών βομβαρδισμών εναντίον αποθηκών όπλων και πυρομαχικών καθώς και εναντίον των λιμενικών υποδομών....

Τ.Σταυρίδης: Το ΝΑΤΟ να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό – Να επιτεθεί σε πλοία του ρωσικού στόλου!
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ μπορεί να συνοδεύσει πλοία από και προς τα ουκρανικά λιμάνια και σε περίπτωση απειλής από ρωσικά πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, να ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Αυτό δήλωσε στο Foreign Policy ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Ναύαρχος ε.α. του Ναυτικού των ΗΠΑ Τζέιμς Σταυρίδης.

Όπως σημείωσε ο Σταυρίδης, πλοία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τη συνοδεία φορτίων σιτηρών. Ζητεί τη συμμετοχή της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας σε αυτή την αποστολή.

Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να προειδοποιήσει τη Ρωσία ότι τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού Ναυτικού θα δεχτούν πυρά σε περίπτωση επιθετικών ενεργειών εναντίον ΝΑΤΟϊκών πλοίων που εκτελούν δρομολόγια προς ή από ουκρανικά λιμάνια."

19 Ιουλίου 2023 επισημαίνουμε στα άρθρα μας:
"υπάρχει μια προφητεία που λέει " ο μεγάλος πόλεμος θα είναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ και θα γίνει καλοκαίρι " ΔΕΙΤΕ τους βομβαρδισμούς στην Οδησσό και στην υπόλοιπη Ουκρανία και θα καταλάβουμε"
"ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ έρχεται από την ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ  ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ"
Όλα αυτά μπορεί να έχουν σχέση και με εμάς;
22 Ιουλίου 2023 επισημαίνουμε στο άρθρο μας:
"δηλαδή να "κερδίσουν" αυτοί τα ΣΤΕΝΑ και εμείς να "χάσουμε" κυριαρχικά δικαιώματα στα νησιά, μπορεί και Θράκη;"