Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

δυο ΜΠΑΜ στην Θεσσαλία μέσα σε λίγους μήνες - ΤΕΜΠΗ και ΑΓΧΙΑΛΟΣ - τυχαίο;

" δύο τραγωδίες εκρήξεων το 2023 στην Θεσσαλία - ΤΕΜΠΗ ( Μάρτιος) και ΑΓΧΙΑΛΟΣ  (Ιούλιος) , μήπως θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο;; " 
Αν πούμε ότι η παραπάνω διαπίστωση είναι απλώς τυχαία , είναι σαν να μην σεβόμαστε το μυαλό μας;
Ένας άγιος άνθρωπος του Θεού πριν χρόνους μας είπε: " θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μισή της μισής, αλλά ευτυχώς μας σκεπάζει η Παναγία"
Τα είχαμε πει τότε, σήμερα όμως τα βλέπουμε αυτά με άλλη ματιά 
"ΤΡΙΑ τινά συμβαίνουν ή παροργίσαμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ  σφόδρα ή πήξαμε στους προβοκάτορες ή τους αφήνει αυτούς ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ  για να κάνουν την ζωή μας κόλαση ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου μήπως ξυπνήσουμε στο παρά πέντε"
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
(αναποδογύρισαν σχεδιασμοί και ο κόσμος προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται.)
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
Νέα Αγχίαλος: Ανοίγουν μονοπάτια για να φτάσουν στην αποθήκη πυρομαχικών που έγινε η έκρηξη
Οι πυροτεχνουργοί θα «χτενίσουν» μία περιοχή ακτίνας περίπου τριών χιλιομέτρων γύρω από την αποθήκη πυρομαχικών
Μαχητικά F-16
Την ίδια στιγμή και σε ότι αφορά τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 που για προληπτικούς λόγους μετακινήθηκαν από την 111 Πτέρυγα Μάχης της Αγχιάλου στην 110 Π.Μ στη Λάρισα, αναμένεται να παραμείνουν για λίγες ακόμη μέρες στην αεροπορική βάση του θεσσαλικού κάμπου. Η παραμονή τους στην 110 Π.Μ κρίνεται σκόπιμη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας που ήδη διενεργούνται στις εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης Αγχιάλλου.
Σύμφωνα με κύκλους του ΓΕΑ, η παραμονή των συγκεκριμένων αεροσκαφών στην βάση της Λάρισας, δεν επηρεάζει τους σχεδιασμούς της Πολεμικής Αεροπορίας, αφού μπορούν και από εκεί να επιχειρούν κανονικά, οποτεδήποτε και για όπου χρειάζεται. Να επισημάνουμε πως εξαιτίας της χθεσινής πυρκαγιάς στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και για προληπτικούς λόγους ένας σχετικά μικρός αριθμός από τα περίπου 70 μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 30 και Block 50 που επιχειρούν από τις τρεις Μοίρες της 111 Πτέρυγας Μάχης, μετακινήθηκαν στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα. Από τον Γιώργο Διονυσόπουλο

ΣΧΟΛΙΑ του παραπάνω άρθρου και άλλων αγανάκτησης ...και σκεφτείτε βάζουμε τα πιο σεμνά  
copy
29.07.2023, 12:43
Ξέρετε από πότε έχει να εκκενωθεί στρατόπεδο στην Θεσσαλία; Από την ήττα του 1897, όταν οι Τούρκοι μας έφτασαν στην Λαμία
δώσε και bomb pass
29.07.2023, 12:41
δε φταίτε εσείς τα ζώα που σας ψηφίζουν 50 χρόνια λες και τους έχετε κάνει μάγια και δεν έχουν την ικανότητα να δούνε λίγο πιο πέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
iam
29.07.2023, 12:39
Για τους λάτρεις της στατιστικής, στο Βόλο εκρήξεις βομβών είχαμε στο β παγκόσμιο επί χίτλερ και το 2023 επί μητσοτάκη .... σε καλό δρόμο είμαστε ....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οπότε 9.07.2023, 12:51
για μας ξεκίνησε ο 3ος Παγκόσμιος



ter
29.07.2023, 12:14
 Υπενθυμίζω ότι το Αεροδρόμιο της Αγχιάλου με τα F-16 ήταν επιφορτισμένο Επιχειρησιακά με την Άμυνα του Αιγαίου σε ένα μελλοντικό χτύπημα από Απέναντι καθώς και με Αναχαιτίσεις σε Παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Το συγκεκριμένο Αεροδρόμιο θα κάνει πολλά χρόνια να γίνει πάλι Επιχειρησιακό !!! Όσο για τις ευθύνες ;;; Σε καμιά Χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δεν έχει γίνει στο Παρελθόν κάτι Ανάλογο !!! Μήπως Αναρωτιέμαι προετοιμάζουν το έδαφος στον Γείτονα Φίλο μας για μία Απόβαση τύπου 1974 ;;; Και μετά η Χάγη και ο ΟΗΕ να είναι καλά ;;; Ούτε Γάτα 🐈 ούτε ζημιά λοιπόν!!! Να ζήσει ο Πρωθυπουργός 1000 χρόνια και τα Vochers 20 Αιώνες. Ραγιάδες εσείς και τα Παιδιά σας το έγκλημα θα ολοκληρωθεί ;; Κύπρος 1974 , Ίμια 1996 , Πρέσπες 2018. Που είναι η Εθνική Εξωτερική πολιτική για τα 12 Μίλια ;; Που είναι το Κοινό Αμυντικό Μέτωπο Ελλάδας Κύπρου ;;; Δεν φταίνε Αυτοί !!! Φταίνε οι Ραγιάδες των Επιδομάτων που δεν σέβονται τους Εαυτούς τους τα Παιδιά τους και τα Εγγόνια τους !!! Δεν Αναφέρομαι καθόλου στις Μελλοντικές Γενιές !!! Αυτή η Στάνη αυτό το τυρί βγάζει ;;;; Ιδωμεν ?????

Δεν ξερω αν μαθευτει ποτε τι ακριβως εγινε
29.07.2023, 12:12
Δεν ειναι μονο θεμα πολιτικου κοστους(για αυτο και δεν θα κυκλοφορησει ευκολα φωτο απο τις διαλυμενες αποθηκες) αλλα κυριως για λογους εθνικης ασφαλειας.Να μην κλαψουν απο τα γελια -και αλλο και αλλοι - με τα χαλια της κρατικης μηχανης. Αλλα απο την στιγμη που δεν υπηρχε δασος πουθενα ,ωστε να ανεβασει το θερμικο φορτιο της πυρκαγιας- ειναι δεδομενο οτι εχουν συμβει μια αλυσιδα αδιανοητων λαθων και παραληψεων ασφαλειας στο χωρο. Να ηταν παμπαλαια και σε μη λειτουργια τα αυτοματα πυροσβετικα αντιμετρα,να υπηρχαν και δεξαμενες καυσιμου μεσα στον χωρο του στρατοπεδου,να υπηρχαν ακομη ακομη και βομβες εστω χωρις τους πυροκροτητες σε εξωτερικο χωρο,να ηταν της πλακας τα δύο δομικα υλικα των αποθηκων και φυσικα μη πυριμαχα? Μπορει να υπηρχαν ακομη πιο αδιανοτητα αιτια εξαιτιας παραλειψεων.Αμφιβαλω ομως οτι τις πραγματικες παραλειψεις θα τις μαθουμε ποτε για λογους εθνικης αξιοπρεπειας..

Εν κατακλείδι.. αδελφοί Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολιτικοί να τα διαχειριστούν .. όλοι ανεξαιρέτως