Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Τι μας είπε ΑΣΚΗΤΗΣ "όταν θέλουν να μας πιέσουν να υπογράψουμε συμφωνίες ειρήνης ( δηλ. παράδοσης χώρου και ιστορίας) μας υπόσχονται Νόμπελ Ειρήνης, ενώ θα έπρεπε να δίνουν Όσκαρ Πρώτου ρόλου ηθοποιίας" και άλλα....



Από χθες ένας ασκητής με όσα έμαθε είναι σε εγρήγορση προσευχής.
Με πόνο μας είπε τα εξής:
-Βιώνουμε την πολύ σκληρή εκδοχή αυτών που μας είπαν οι άγιοι μας.
-Δεν θα πάρουν τους πολιτικούς μόνο ..... αλλά και τους ψηφοφόρους τους.
-Εμείς είμαστε υπεύθυνοι τώρα για όλα και όχι μόνο οι πολιτικοί. Για αυτό το κλάμα θα αντηχεί ανάμεσα μας.
-Σου είχα πει τον Αυγούστου του 2009 , τότε  που δεν γνωρίζαμε  τίποτα από Γερμανικά μνημόνια, ότι επισκεπτόμενος ως προσκυνητής  Ιερό  Ναό της Αγίας Τριάδος στην Αθήνα είδα τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ να ζωντανεύει, να σηκώνει την Παντοδύναμη ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ, να βγαίνει ένα Υπερκόσμιο ΦΩΣ κάτω από αυτήν και να μας λέει: 
" όπως σας βοήθησα τότε στην Γερμανική Κατοχή , έτσι θα σας βοηθήσω και τώρα"

-Χθες παιδί μου  5 Ιουλίου του 2023, μετά από 14 χρόνια  μεταφέρθηκα καθ ύπαρ (δηλ. ζωντανά, ο ΘΕΟΣ γνωρίζει) στο ίδιο μέρος, δεν υπήρχε όμως  ο Εσταυρωμένος, αλλά προσκυνούσα μαζί με πολλούς άλλους κατανυκτικά τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ του ματωμένου Πανακήρατου Σώματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού πάνω στο οποίο ήταν το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. 

-Αμέσως κατάλαβα ότι είμαστε όλοι μας στον ΤΑΦΟ που φρόντισαν να μας βάλλουν τα προηγούμενα 14 χρόνια με την νομοθετημένη αμαρτία, την αναγκαστική φτώχεια,  την πλάνη και τους δόλους τους.

-Στα χέρια της 'Αφατης Φιλανθρωπίας του Κυρίου μας είναι αν θα μας βγάλει με νεκρανάσταση από αυτόν τον Τάφο.

-Γράψε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, γίνονται άλλωστε Θαύματα από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. 

-Και το πρώτο Θαύμα είναι η συντριπτική Εθνική μας μετάνοια και όχι τα κλαψουρίσματα που ακούγονται από τους πολιτικούς."
ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας