Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

τους είπε το αφεντικό τους: "μόνο αν τους κλέψετε τα Ιερά τους Λείψανα μπορείτε να τους έχετε πάντα σκλάβους"

Καταρρίπτεται ο μύθος ότι κλέβανε τα Ιερά Λείψανα για να τα προστατέψουνε από τον Τούρκο. Τα κλέβανε για να στερήσουν τον Ρωμιό από την ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ με την οποία θα ελευθερωνόταν μια ώρα αρχύτερα

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδακας

Γιατί άραγε στα χρόνια της λατινοκρατίας και όχι μόνο απογύμνωσαν την Ρωμιοσύνη από τα ΑΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ των Χαριτόβρυτων Ιερών Λειψάνων της;

Αφού οι αιρετικοί δεν πίστευαν στην ενοικούσα μέσα σε αυτά ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ;

Μας λένε... τα συλήσαμε για να τα προστατέψουμε από τους άπιστους τούρκους , για αυτό και τα κλέψαμε.

Τα μετέφεραν στην Δύση και αφού τα αφαίρεσαν από τις πολύτιμες λειψανοθήκες τους  τα χαντάκωσαν σε υπόγειες κρύπτες δίχως καντήλι, θυμίαμα και Ορθόδοξη Θεία Λειτουργία.

Έρχεται σήμερα ένας πατέρας και μας λέει την πνευματική αλήθεια που εξηγεί γιατί οι αιρετικοί είχαν μανία να κλέβουν τα ΑΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ της Ορθοδοξίας.

"Τους γνωστοποίησε  το μαύρο αφεντικό τους  το γεγονός ότι αυτά τα ΙΕΡΑ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ προστατεύουν τους Έλληνες και την χώρα και μόνο αν αυτά τα ΘΕΙΑ ΣΕΒΑΣΜΑΤΑ εξέλειπαν από τους Έλληνες Ρωμιούς θα μπορούσαν  να τους έχουν εσαεί υπόδουλους" 

" Αλλά δεν σκέφτηκαν οι αιρετικοί κουτόφραγκοι κάτι απλό.
Στο ένα Ιερό Λείψανο που έκλεβαν ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έβγαζε δέκα νέους Αγίους γιατί η Ορθοδοξία γεννάει ανθρώπους και αναγεννάει ΑΓΙΟΥΣ." 

" Πληροφορίες λένε ότι τώρα θέλουν να κάνουν τα ίδια  και στην Ορθοδοξία της Ουκρανίας δηλ. να της  στερήσουν τα ΑΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ της από τα Σπήλαια της Λαύρας του Κιέβου γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα ανοίξει ο δρόμος να υποτάξουν τα πάντα."

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας