Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Η Πολιτειακή ανωμαλία ξεκίνησε από Αλβανία , μυρίζει Ελλάδα - ΑΙΓΑΙΟ και κτυπά Τουρκία.

Γέροντας: « θέλουν να μας στείλουν όλοι τους αδιάβαστους, αλλά η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΣ διάβασε τις προθέσεις τους και σκεπάζει γρήγορα – γρήγορα την Ελλάδα με το Μαφόριο ΤΗΣ»
Αυτοί που ναρκοθέτησαν τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ πόντισαν νάρκες και στο ΑΙΓΑΙΟ - Κύπρο για να σκάσουν παράλληλα.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η πολιτική κρίση που ξέσπασε τον περασμένο Μάρτιο στην Αλβανία εξελίσσεται σήμερα εν μέσω Ιουνίου  σε ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ανωμαλία μετά την σύγκρουση του Ράμα με τον πρόεδρο  Μέτα και την πρόθεση του δεύτερου να ακυρώσει τις εκεί δημοτικές εκλογές.
Η απειλή είναι από την Αλβανία , έλεγε πριν χρόνια ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και να σήμερα παίζει στα πρωτοσέλιδα.
 «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή» «Μαρτυρίες Προσκυνητών» Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου 
Στην πρωτεύουσα Σκόπια οι σλάβοι φωνάζουν σε συγκεντρώσεις  « θάνατος στους Αλβανούς»
Το Κόσοβο μυρίζει μπαρούτι.
Η Βόρειος Ήπειρος ωδινάται.
Η Σερβία γνωρίζει τι παίζεται σχετικά με τις αλλαγές των συνόρων και την Μεγ. Αλβανία.
Τα δυτικά Βαλκάνια  φαίνεται να φόρτωσαν εδώ και καιρό με πυρήνες τζιχαντιστών.
Η Τουρκία κάθε ώρα που περνάει γίνεται ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΙΛΗ
Θα πάρει δεν θα πάρει τους S- 400;
Τον τούρκο δεν τον ενδιαφέρει τόσο αυτό  , όσο το παζάρι  που κάνει για ενεργειακές  αντιπαροχές στο ΑΙΓΑΙΟ –Κύπρο λόγω φοβερής οικονομικής στενότητας που μαστίζει το εσωτερικό του.
Και η Ελλάδα πάει σε Εθνικές Εκλογές.
Ένα αόρατο χέρι φαίνεται να συνδέει τις εκλογές στην Ελλάδα με όλα τα παραπάνω.
Κάποιοι  φαίνεται να θέλουν να αποφύγουν την καυτή πατάτα ή αυτό που πάει να σκάσει στην περιοχή μας.
Οι Αμερικανοί κάνουν πως ανησυχούν για τα νησιά μας και με πρόσφατες δηλώσεις νοιάζονται για τον Ελληνικό πληθυσμό τους σε περίπτωση Ελληνοτουρκικής σύγκρουσης.
«Μήνυμα» ΗΠΑ σε Τουρκία: «Έχουμε στην Α.Μεσόγειο 10 πολεμικά πλοία, 130 αεροσκάφη και 9.000 πεζοναύτες»
“Κανένα συμβιβασμός με την Τουρκία για τους S-400”! λέει  η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ
Δεν πρέπει να είσαι προφήτης για να καταλάβεις τι μας έρχεται…
Όταν εκραγούν τα Βαλκάνια συμφέρει σε πάρα πολλούς να ανάψει φωτιές το ΑΙΓΑΙΟ και η Κύπρος . Για πολλούς λόγους…
Η τελευταία « αγάπη»  των Βρετανών με την τουρκία και τα δικαιώματα της στο ΑΙΓΑΙΟ- ΑΟΖ Κύπρου ( όπου μαζεύτηκαν οι μισές χώρες της ΕΕ για να τρυπήσουν )  φαίνεται να  περνάει από το Brexit: « Ο Τσόνσον λέει ότι δεν θα πληρώσει τίποτα στην ΕΕ αν δεν του δώσουν τη συμφωνία που θέλει»
« ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ τους τούρκους, για να μας επιτεθούν, για να κάνουν την δουλειά τους» . Κομβική φράση του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού  πριν  χρόνια.
Στήνουν αριστοτεχνική παγίδα στον Ερντογάν και αυτός το γνωρίζει πολύ καλά.
Η παγίδα είναι το ΑΙΓΑΙΟ- από Καστελόριζο και πάνω  ( όχι τόσο η Κύπρος γιατί εκεί κυκλοφορούν ξένοι στόλοι)
Η  δαγκάνα της παγίδας είναι το κομμάτι του  Βόρειου Αιγαίου με τα νησιά του που σχετίζεται με τα Στενά του Βοσπόρου και τον 25ο Μεσημβρινό.
Το δόλωμα πάνω στην παγίδα είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
Πιθανή Ελληνοτουρκική σύγκρουση δεν θα απορρυθμίσει μόνο το εσωτερικό της Ελλάδος αλλά και αυτό της τουρκίας με πολιτειακή κρίση και δραματική ανατροπή των τουρκο- ρωσικών σχέσεων.
Τις ημεροχρονολογίες τις γνωρίζει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, αλλά υπάρχουν ψυχές δικαίων που μας προειδοποιούν «είστε τόσο κοντά που δεν το φαντάζεστε πόσο ξαφνικά θα γίνουν όλα»  
Να γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ..για τα πνευματικά μας χάλια. Ο πόλεμος είναι η βέργα, πού ο Θεός τιμωρεί τα παιδιά του, για να τα αποτρέψει από την καταστροφή. 
«Επειδή οι άνθρωποι μιλούν για ειρήνη με τούς φίλους τους, όμως στην καρδιά τους στήνουν παγίδες. Γιατί δε θέλω να τούς επισκεφτώ; Λόγω αυτής της διπροσωπίας και της υποκρισίας τους, τα πτώματα θα κείτονται σαν κοπριά στα χωράφια και πίσω από τούς θεριστές σα χερόβολα κι ούτε ένας δε θα βρεθεί να τους περισυλλέγει (Ίερ. 9, 8-22). Η μεγάλη υποκρισία κυριάρχησε στους ηγέτες των χριστιανικών λαών, που αν και μιλούσαν διαρκώς για την ειρήνη στην πραγματικότητα κρυφά έκλειναν συμφωνίες ο ένας με τον άλλον. Και κάθε κρυφή συμφωνία τους σήμαινε πόλεμο. Τους ασεβείς θα παραδώσει στη μάχαιρα, λέγει ο Κύριος (Ίερ. 25, 31). Τους παρέδωσε και θα τους παραδώσει.»  
Ο πόλεμος είναι η βέργα, πού ο Θεός τιμωρεί τα παιδιά του, για να τα αποτρέψει από την καταστροφή.»
Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτ 
Από πολιτικούς δεν σωζόμαστε ..μόνο από ΑΓΙΟΥΣ όταν κάνουν την δική τους « πολιτική» Το ξέρετε καλύτερα από μένα… ΠΡΟΣΕΥΧΗ – ΜΕΤΑΝΟΙΑ – ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ για να γλυτώσουμε από το τρελοκομείο που μας περιζώνει» συμπλήρωσε ο ταπεινός γέροντας.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας