Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Κάθε μισή ώρα το BBC NEWS 24...αναφέρει δηλώσεις του Ερντογάν « αυτός που θα χάσει την ΠΟΛΗ θα χάσει την Τουρκία»


Καλή φίλη μας μετέφερε την είδηση: « Είπε ο Εργονταν σήμερα και το αναφέρουν κάθε μισή ώρα στα νέα του BBC NEWS 24... ”WHO EVER LOSES ISTANBUL LOSES TURKEY"...!!!»
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Και σήμερα επαληθεύτηκε διότι έπεσε η εξουσία του δηλ. η μακρόχρονη  αρχή της κεφαλής του με την συντριπτική νίκη του αντιπάλου του Ιμάμογλου στις δημοτικές εκλογές που διεξήχθηκαν στην περιώνυμο  Κωνσταντινούπολη.
ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ, ας ανοίξουμε τα μάτια μας:
Ανήμερα της 23 Ιούλιου 2019 που έγιναν οι εκλογές στην ΠΟΛΗ και πυροδοτήθηκαν φοβερές εξελίξεις, η εκκλησία μας τιμάει την ανεύρεση των χαριτόβρυτων ιερών λειψάνων του νεοφανούς οσιομάρτυρα ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ στον λόφο των Καρυών της Θερμής της νήσου Λέσβου.
Ανέλπιστο δώρο του ΟΥΡΑΝΟΥ για τις ημέρες μας την στιγμή που ωδινάται ολάκερη η Ρωμιοσύνη η οποία  προσπαθεί να ξεφύγει από τον βούρκο της πνευματικής αποχαύνωσης που την έριξαν οι αντίχριστοι.
Τι είπε ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ: «Μόλις πέσει το κεφάλι του Ερντογάν η ιστορία θα αλλάξει σελίδα»
Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τι εννοούσε.
Δηλ. μόλις πέσει η κεφαλή της εξουσίας του Ερντογάν ( όπως τούτο αυτό  έγινε σήμερα με την απώλεια της ΠΟΛΗΣ) η ιστορία θα αλλάξει σελίδα ( και ήδη τρέχουν εξελίξεις ) 
Ο Ουρανός έδωσε το δικό του μήνυμα :
ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 15 MAIOY 2010
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Αλλά τα σημάδια συνεχίζονται
Σήμερα 23 Ιουνίου του 2019 που βιώνουμε και την αλλοπρόσαλλη πορεία του τουρκικού γεωτρύπανου YAVOYZ όπως το επισημάναμε με άρθρα μας από χθες το βράδι :
σήμερα λοιπόν συμπληρώνονται ακριβώς ακέραια 23 χρόνια από την κοίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου που φώναξε ΒΥΘΙΣΑΤΕ το Χόρα.
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ θέλει να μας πει κάτι
« βρείτε ηγέτες κατάλληλους των περιστάσεων και όχι ανδρείκελα που θα σας αποκοιμίζουν»
« η Ελλάδα είναι αυτή την στιγμή μόνη της και οι μόνοι φίλοι της είναι οι ΑΓΙΟΙ μας , οι ήρωες μας με περιπολεύουσα την ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ του Έθνους μας ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ»
ΖΉΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΕΝΟΣ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας