Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η κυρία Εμινέ Ερντογάν τρέχει σε χριστιανικά μοναστήρια για την εύθραυστη Υγεία του συζύγου της;


Ο Σταυρός φαίνεται να γίνεται σύνηθες κόσμημα- διάδημα στην ενδυμασία της πρώτης κυρίας της Τουρκίας.
Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη θα είναι θέλημα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ που εορτάζουν ανήμερα και είναι πάρα πολλοί μέσα στην Βασιλεύουσα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα έφερε έτσι η Οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που  ο τελευταίος ισχυρός πολιτικός ηγέτης της γείτονας χώρας να έχει ρωμαίικες ρίζες.
Όλα ξεκίνησαν τον Δεκαπενταύγουστο που μας πέρασε.

Οι Έλληνες παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου το 2018 μαθαίνουν ότι ο πρόεδρος Ερντογάν απρόσμενα ελευθερώνει τους δυο αδίκως απαχθέντες στρατιωτικούς μας στην περιοχή του Έβρου.

Χαρά και έκπληξη αλλά και δοξολογία στο ΘΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

Σας τα γράφω έτσι απλά και από καρδιάς γιατί συμβαίνουν πολλά πράγματα που δεν τα καταλαβαίνουμε .

Άλλοι πάνω σε αυτό το ΘΑΥΜΑΣΤΟ γεγονός μετά από μέρες έδωσαν δικές τους ερμηνείες δηλ. ότι μεσολάβησε ο σουλτάνος του Κατάρ και άλλοι προσπάθησαν να απαξιώσουν το ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ.( είναι για να τους κλαίει κανείς)
Είδαμε και διαβάσαμε τους υβριστές της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.

Μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απελευθέρωσης των δύο νέων μας ξημερώματα της εορτής της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ καλοί φίλοι μας ενημέρωσαν και εμείς με την σειρά μας αρθρογραφήσαμε προς ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ.

« Οι πληροφορίες πλέον συγκλίνουν και δείχνουν πρόσωπα. 

Το θαύμα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ να λευτερώσει τους δυο αιχμαλώτους  στρατιωτικούς μας ανήμερα της Κοιμήσεως ΤΗΣ ,  τον Αύγουστο του 2018 , είναι από τα μεγαλύτερα Θεο – σημεία και πρέπει να διαλαληθεί. 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ δεν άφησε την Ελλάδα και ούτε πρόκειται να την αφήσει.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ έκανε το θαύμα αυτό επειδή χιλιάδες πιστοί, Εκκλησίες , Ιερές Μονές , Ιερά θυσιαστήρια σήκωσαν ικετευτικές προσευχές με πόνο στην Μητέρα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ να λευτερώσει τους δυο στρατιωτικούς που σάπιζαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη. 
« Σύμφωνα  με δημοσίευμα, ένας πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις μητέρες τους να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Ερντογάν, Εμινέ, απευθυνόμενες σε αυτήν ως μάνα προς μάνα.   
«Ο γιος μου μού είπε να μην παρακαλέσω κανέναν», ήταν η κάθετη απάντηση της μητέρας του Άγγελου Μητρετώδη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζήτηση.  
Επειδή λοιπόν η μητέρα του Άγγελου δεν πήγε να
παρακαλέσει την σύζυγο του Ερντογάν, πήγε η Μητέρα όλου του Κόσμου και την πρόσταξε!»  
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!» https://oimos athina.blogspot.com/2018/08/2_17.html 

Ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου γίναμε αποδέκτες συγκλονιστικής  πληροφόρησης. 
Γνωρίζουμε ότι χείλη ιερέως δεν ψεύδονται , αποφασίσαμε να την αναφέρουμε ώστε να ψηλαφήσουμε μια εκδοχή του ανέλπιστου γεγονότος ξημερώματα της 15 Αυγούστου. 
Φυσικά ο καθείς μπορεί να τα δεχτεί ή να τα  απορρίψει ή ακόμα και να σκανδαλιστεί η να συκοφαντήσει . 
Αναφέραμε λοιπόν  
« Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα.  
Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει.  
Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς.  
Είπε ο κληρικός  
«αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες– πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της»  
«ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε:  
Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος» 

Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα;  
Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου;  
Γιατί δεν επέλεξε να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας μια επόμενη μέρα ώστε να μην συνδέσει το γεγονός αυτό με την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;
Φαίνεται ότι ο Ερντογάν πήρε σοβαρά την γυναίκα του και αυτό που της διαμήνυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ .  
Δεν του ήρθε ξαφνικά και κατακέφαλα  του τούρκου  εισαγγελέα  στην  Αδριανούπολη να αποφυλακίσει με αυτό το παράδοξο σκεπτικό τους Έλληνες στρατιωτικούς αν ο ίδιος δεν είχε άνωθεν προεδρική εντολή. 
Δηλ. ότι « οι Έλληνες πάση θυσία πρέπει να παραδοθούν στις οικογένειες τους για να εορτάσουν στην Ελλάδα την γιορτή της Παναγίας» 

η Emine Erdoğan δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο 

« Αν έχεις την εντύπωση ότι η Emine Erdoğan είναι μια άβουλη, υποταγμένη σύζυγος, στις υπηρεσίες του σουλτάνου Recep Tayyip Erdoğan, καιρός να αναθεωρήσεις. 
Είναι η απόδειξη πως πίσω από ένα σκληροπυρηνικό άντρα, κρύβεται μια έξυπνη γυναίκα, που κινεί αριστοτεχνικά τα νήματα.»  |της Κωνσταντίνας Γεωργίου| 

Αν κάποιοι αναρωτιούνται πως η ΠΑΝΑΓΙΑ μας παρουσιάστηκε σε μια μουσουλμάνα, ας ανατρέξουν σε δεκάδες ή εκατοντάδες περιστατικά που η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε σε αλλόδοξους ( βλέπεται η ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ αγκαλιάζει όλα τα πλάσματα) .

Είναι γνωστό ότι η υγεία του κ. Ερντογάν έχει σκαμπανεβάσματα με αποτέλεσμα η σύζυγος του να απευθύνεται στο ΘΕΙΟ, όπως το εννοεί η ίδια.

Η σύζυγος του κ. Ερντογάν μετά τον περασμένο δεκαπενταύγουστο φαίνεται  να εξοικειώθηκε με το έκτακτο γεγονός που της συνέβη και τρέχει σε μέρη χριστιανικά όχι κατ ανάγκη Ορθόδοξα για το πρόβλημα της εύθραυστης υγείας του συζύγου της.
Μπορεί η σύζυγος του Ερντογάν να τρέχει να ανάψει κεράκια αλλά δεν γνωρίζουμε τι μπουρλότο βάζουν οι στρατηγοί και το περιβάλλον του συζύγου της που εποφθαλμιούν εξουσίες.

ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχή του ανθρώπου. 

Όμως ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ οικονομεί τα πράγματα και μας δίνει ΜΗΝΥΜΑ. 
Η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ λίγες μέρες μετά της 15 Αυγούστου 2018 και το ΘΑΥΜΑ της παρουσιάστηκε σε Πάτερα και του είπε « το ΘΑΥΜΑ μου αυτό συνεχίζεται»
 Γρηγορείτε  αδελφοί ,  το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας