Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΑΓΓΕΛΟΙ έχουν ήδη αναλάβει την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΕπιτελείς του ΕΣ έβαλαν αντίγραφα της  Δακρυσμένης Εικόνας του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΟΥ στα γραφεία τους και την μοιράζουν για Ευλογία
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μπορεί να βιώνουμε ένα δαιμονικό κομφούζιο αλλά δεν χάθηκε ακόμα τίποτε.
Υπάρχουν νησίδες ελπίδας.
Η Ελλάδα ξεγυμνώθηκε από τα μνημόνια αλλά τώρα φαίνεται ότι την καλύπτουν με πνευματικά ενδύματα οι ΑΓΙΟΙ της και πρώτα- πρώτα η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
Επιτελείς του ΕΣ έβαλαν αντίγραφα της  Δακρυσμένης Εικόνας του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΟΥ στα γραφεία τους και την μοιράζουν για Ευλογία.
Αυτοί γνωρίζουν  μαζί με  τον ΑΓΙΟ το  τι έρχεται καλύτερα από όλους μας και εκλαμβάνουν το ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ αυτό ως μια ζωντανή παρουσία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στα σημερινά ΔΡΩΜΕΝΑ.
Το να δακρύζουν με πυκνά δάκρυα ταυτόχρονα δυο εικόνες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ( και μάλιστα τα δάκρυα να κολλούν και να μένουν σταθερά επί ώρα ,όπως κολλούν τα δάκρυα ενός μικρού παιδιού στο πρόσωπο του ) σημαίνει πολλά.
Σημαίνει ότι ο Ουρανός μας προειδοποιεί όχι για ένα γεγονός αλλά και για δεύτερο παράλληλο μεγάλο  γεγονός ή και για άλλα περισσότερα.
Ανάλογα με την Πίστη του ο καθένας μπορεί να πληροφορηθεί το τι σημαίνουν όλα  αυτά. Φυσικά ανάλογα με το αυτεξούσιο του μπορεί να τα  απορρίψει  .
Είμαστε ελεύθεροι μπροστά το ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και στην Άπειρη Αγάπη ΤΟΥ.

Πάνω σε αυτό το  έκτακτο γεγονός  που συνέβη λίγο πριν τις εκλογές  ΜΑΙΟΣ 2019 αρθρογραφήσαμε για να επισημάνουμε κάτι που γνωρίζουν όλες οι καλοπροαίρετες ψυχούλες , ότι ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ του Έθνους μας, μας  παρακολουθεί από κοντά και δεν αφήνει τις υποθέσεις της πατρίδας μας έξω από την ΠΡΟΣΕΥΧΗ -Παρρησία που διαθέτει έμπροσθεν του ΘΡΟΝΟΥ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
« Σε μια από τις επισκέψεις του Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στον Άγιο Παΐσιο το 1981, ο Άγιος ήταν πολύ ανήσυχος και του εκμυστηρεύτηκε ότι πληροφορήθηκε από την Χάρις του Θεού, πως θα γινόταν πόλεμος στην Ελλάδα. Οι Τούρκοι σκόπευαν να μας επιτεθούν από τον Έβρο. Ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος είχε ειδοποιήσει και μερικές οικογένειες από τον Έβρο να φύγουν και να πάνε προς το κέντρο της Ελλάδας. Όμως την πρώτη του Οκτώβρη του 1981, ο Άγιος Παΐσιος είδε την Παναγία να καλύπτει την Ελλάδα με το ωμοφόριό της και τότε ειδοποίησε ότι δεν θα συμβεί τελικά πόλεμος διότι η Παναγία μας καλύπτει με την Θεομητορική της δύναμη.»  Απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος 97,7fm (2015). Πηγή: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ - 97,7fm «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΕΥΡΙΠΟΥ» https://www.youtube.com/channel/UC2c2...
ΠΌΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΛΑΨΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;
Δεν κλαίει μόνο τώρα ο ΑΓΙΟΣ από τις Εικόνες του , έκλαιγε και όταν ήταν σε τούτη εδώ την γη και μάλιστα πάρα πολλές φορές.
Μια από τις πολλές μαρτυρίες ότι ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΣΙΟΣ πάντα πονάει μαζί μας.
«Όταν είδε ότι γινόταν πάλη σώμα με σώμα με τους Κυπρίους , όταν χύθηκε το πρώτο αίμα , ο Γέροντας σήκωσε τα χέρια στον ουρανό και με δάκρυα στα μάτια είπε : ‘Κύριε ελέησον , Κύριε ελέησον , Κύριε Ελέησον»
Τσέτος Χρήστος , επισμηναγός ε.α. , Θεσσαλονίκη .

« Κατάγομαι από το Χιλιομόδι Κορινθίας . Είμαι απόστρατος αξιωματικός , επισμηναγός στο βαθμό. Από διάφορες συγκυρίες είχα γίνει και ταξιτζής στην Αθήνα . Στην ζωή μου είχα πάρα πολλές επαφές με τον Γέροντα Παΐσιο .
Την 8 Ιουλίου 1974 επισκέφτηκα τον Γέροντα Παΐσιο στο κελί του . Καθίσαμε μαζί αρκετές ώρες , σχεδόν όλο το απόγευμα . Μιλήσαμε για αρκετά θέματα .
Στο τέλος άρχισε να μου μιλάει για την επικείμενη απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο .
Ήταν τόσο σαφής . Έβλεπε τα πράγματα σαν να γίνονταν εκείνη τη στιγμή .
Δηλαδή , έβλεπε τα πλοία των Τούρκων να πλησιάζουν το λιμάνι της Αμμοχώστου , και την αποβίβαση των τεθωρακισμένων στην παραλία .
Έβλεπε τον Τούρκικο στρατό και τα αυτοκίνητα να προελαύνουν , έβλεπε τα χωριά , που κατελάμβαναν οι Τούρκοι , ν΄αδειάζουν .
Έβλεπε τους Τούρκους να σκοτώνουν τους Κυπρίους και να κάνουν διάφορα κακά . 

Τα διηγόταν με τέτοιο τρόπο , σαν να ήταν παρών . Μου έκανε τρομερή εντύπωση .
 Όταν είδε ότι γινόταν πάλη σώμα με σώμα με τους Κυπρίους , όταν χύθηκε το πρώτο αίμα , ο Γέροντας σήκωσε τα χέρια στον ουρανό και με δάκρυα στα μάτια είπε : ‘Κύριε ελέησον , Κύριε ελέησον , Κύριε Ελέησον ’.
Όταν ήλθε η μέρα της αποβάσεως των Τούρκων στην Κύπρο , η 20 Ιουλίου 1974 , βλέπαμε και διαβάζαμε στον Τύπο, όσα μου είχε περιγράψει ο Γέροντας Παΐσιος δέκα ημέρες πριν, με το προορατικό χάρισμα που τον διέκρινε . Πράγματι την 8 Ιουλίου ήταν αποκαλυπτικός . ¨‘Ο Γέροντας πως αισθανόταν που προείδε αυτά τα γεγονότα ; ’¨ - Ο Γέροντας εκείνη την ώρα μιλούσε με τα χείλη του , αλλά πονούσε η καρδιά του . Γνώριζε ότι ο Θεός παραχωρούσε να γίνει αυτό το κακό .»  
Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ 261- 263 

Αδελφοί εμείς είμαστε ελάχιστοι να μιλήσουμε για ΜΕΤΑΝΟΙΑ, απαραίτητο στοιχείο για να φωτιστούμε και να σωθούμε μέσα στις σημερινές συγκυρίες.
Τα πράγματα όμως είναι πολύ δύσκολα και δεν διευθετούνται ούτε με πολιτικούς, ούτε με διπλωμάτες ..ΑΓΓΕΛΟΙ ήδη  έχουν αναλάβει την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας