ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Δεν είναι μόνο το ιστορικό γεγονός της μνήμης των Εγκαινίων της Κωνσταντινούπολης από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο που έγιναν σαν σήμερα 11 Μαϊου του 330 , είναι και τα γεγονότα της φρέσκιας επικαιρότητας που εκτυλίσσονται μπροστά μας .
Οι πρόθυμοι δυτικοί πολεμοκάπηλοι απαιτούν από τους Ρώσους άμεση εκεχειρία για να μην τους θέσουν νέες κυρώσεις....για γέλια και κλάματα.
Ο Πούτιν ελισσόμενος καταφεύγει στην διπλωματική κίνηση να προτείνει άμεσες διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία στα κρυστάλλινα παλάτια του Βοσπόρου στην Πόλη.
Αμέσως ο σημερινός σουλτάνος δράττει της ευκαιρίας και βλέποντας την Τουρκία να αναβαθμίζεται ...καλοσωρίζει τον Πούτιν και την επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη.
Το ίδιο αποδέχεται και ο ταλαίπωρος Ζελένσκι που νοιώθει απεγνωσμένα πριν φάει την τελευταία φάπα με την προϋπόθεση η εκεχειρία να ξεκινήσει σήμερα.
Ο πολύς Τραμπ δεν ασχολείται γιατί η προσοχή του είναι στραμμένη στην κλιμάκωση Ινδίας - Πακιστάν και στα πυρηνικά του Ιράν.
Αυτά τα παραπάνω σήμερα συμβαίνουν αδελφοί, αλλά συμβαίνουν και στον Ουρανό αλλά πολλά που φέρουν τα γεγονότα με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη, γιατί σε αυτήν θα διαδραματιστεί η τραγωδία του Γ' ΠΠ.
Είναι βέβαιο ότι καμία ειρήνη δεν θα επιτευχθεί γιατί δεν θα την υπογράψει Άγιος Θεός που βλέπει την διαστροφή και την κακία των ημερών μας .
Τα ποτάμια του αθώου ανθρώπινου αίματος πλημμύρισαν τις εσχατιές του πλανήτη και βοούν περί ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ .
Και πάμε στον "προς στιγμή Μέγα Άγαρ" που συμπεριφέρεται κατά το λαϊκόν " όπου γάμος και χαρά η Βασίλω μπροστά" δίχως να γνωρίζει ότι ο Άγιος Θεός είπε στον Μακρυγιάννη: " ότι τα προικοσύμφωνα της Τουρκίας τελείωσαν και φτιάχνω αλλά για άλλους"
ο ΚΥΡΙΟΣ φαίνεται ότι αργεί αλλά όταν πληρώνει τοις μετρητοίς, δεν χρησιμοποιεί κάρτες αλλά ΡΟΜΦΑΙΕΣ.
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας