Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2026

θέλουν να στεγνώσει η αγορά από καύσιμα, να ανακατέψουν την τράπουλα και να βγάλουν τον Τζόκερ τους (πασάλειμα αντιχρίστου)


φώτο - βγήκε στον κήπο ενός φίλου και μου το έστειλε 
Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Προσέξτε αυτό αν γίνει ...τότε οι μύθοι για παγκόσμια κρίση θα γίνουν πικρές αλήθειες
Το μεγάλο Σοκ θα έρθει όταν ο πρόεδρος ΤΡΑΜΠ απαγορεύσει ή περιορίσει τις εξαγωγές των αμερικανικών καυσίμων για να μειωθεί η εγχώρια  τιμή κόστους λόγω των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου .
Διαβάζουμε :
Η διεθνής αγορά ντίζελ βρίσκεται ήδη υπό πίεση, καθώς η διαθέσιμη δυναμικότητα διύλισης έχει περιοριστεί λόγω επιθέσεων που συνδέονται με τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία.
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να έχει ζητήσει από τη Γερμανία και τη Γαλλία να αποδεσμεύσουν μέρος των έκτακτων αποθεμάτων ντίζελ, προκειμένου να περιοριστούν οι πιέσεις στις διεθνείς τιμές. Σύμφωνα με τρεις πηγές που γνωρίζουν τις σχετικές συζητήσεις, σε διαφορετική περίπτωση η Ουάσινγκτον εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης των αμερικανικών εξαγωγών ντίζελ.ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Η σημερινή απόφαση της Κίνας να αναστείλει τις εξαγωγές πετρελαϊκών προϊόντων εντείνει τις ανησυχίες για την επάρκεια καυσίμων σε μια αγορά που ήδη αντιμετωπίζει περιορισμούς στην προσφορά.
Η Σαουδική Αραβία έχει προβλήματα μεταφοράς και διύλισης λόγω των προβλημάτων με το Ιράν και τους Χούθι .
Στον πόλεμο Ουκρανίας - Ρωσίας λες και κάποιος τους σφυρίζει στο αυτί να βομβαρδίζουν αγωγούς , εργοστάσια διύλισης και δεξαμενές καυσίμων .
Η Νορβηγία φαίνεται για μην της ρουφήξουν όλο το πετρέλαιο είπε .." μια στιγμή θα κάνω συντήρηση στις εγκαταστάσεις μου .περάστε αύριο "
Κάποιες " αόρατες δυνάμεις " θέλουν να στεγνώσει η αγορά , να γίνει κοινωνική έκρηξη ,  να διευρυνθεί ο πόλεμος , να αλλάξουν σύνορα , να διαγραφούν έθνη ,να ανακατευθεί η τράπουλα των δαιμονίων και μέσα από αυτό να βγάλουν τον Τζόκερ τους ( την προσομοίωση του αντιχρίστου) ...πρέπει όμως να του κτίσουν και σπίτι .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδακας