Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 23 Αυγούστου 2025

είναι αυτό που λέμε: " και οι πέτρες στα άγια μέρη μιλούν από μόνες τους" Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ
https://youtu.be/kP_FQ_ErWqk?si=Z0s3-qGNK72Xxzrs
Σήμερα, κατά την ξεχωριστή ημέρα της Απόδοσης της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, έχουμε μια αποκάλυψη από τον αγαπημένο φίλο του Υιού της, τον Άγιο Λάζαρο, που η Παναγία μας αγαπούσε πολύ.

Η ελληνική γη, ποτισμένη με το αίμα των ηρώων μας, αποτελεί από μόνη της μια ζωντανή μαρτυρία ιερότητας. Είναι το έδαφος που αγκαλιάζει αιώνες τώρα και ιερά λείψανα των Αγίων μας, διαφυλάσσοντας τη μνήμη και την ευλογία τους. Μέσα σε αυτή την ευλογημένη γη, η ανακάλυψη μιας μικρής πέτρας με την αχειροποίητη λέξη "ΟΣΤΑ" χαραγμένη στο εσωτερικό της από την ίδια τη φύση, στην περιοχή του παρεκκλησίου του Αγίου Λαζάρου του Τετραήμερου, στο χωριό Ευαγγελισμός του Νομού Θεσσαλονίκης στην Μακεδονία μας, δεν μπορεί να είναι τυχαία.

Αυτή η ανακάλυψη είναι ένα σημάδι που ενώνει τη γεωλογία με την πίστη και την επιστήμη με την παράδοση, αποκαλύπτοντας τα μυστικά που κρύβει η ευλογημένη ελληνική γη.

Η μοναδική αυτή σχέση ανάμεσα στο ορυκτό, τα οστά, το παρεκκλήσι και τον ίδιο τον Άγιο Λάζαρο αποκτά έναν βαθύτερο σκοπό. Η ανάλυση αυτής της ιστορίας μόλις ξεκίνησε
( Μας εστάλει από ηλεκτρονικό ταχυδρομείο )
Και επειδή η πέτρα αυτή βρίσκεται στην Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας αυτό έχει μεγαλύτερη αξία και ξεθωριάζει την υπογραφή των Πρεσπών .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας