Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

"τελευταίες εξελίξεις - έρχεται γεωπολιτική αναμόρφωση του κόσμου"

Οι Άγιοι Πατέρες μας δεν χρειάζονται συνηγόρους για όσα είπαν, εμείς χρειαζόμαστε συνηγόρους για το τι κάναμε , τι μπορούσαμε να κάνουμε, ενώ δεν κάναμε και αδιαφορούσαμε λες και είμασταν η μόνη γενιά επί της γης


Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

"Τρέλα" 

Το Hudson Institute προτείνει το Ισραήλ να χτυπήσει τα πάντα στο Ιράν, πετρέλαια, πυρηνικά… να σκοτώσει ηγεσία ενώ στις ΗΠΑ ετοιμάζονται επίσημα να ανακοινώσουν την ύπαρξη  εξωγήινης ζωής.
Τι να τους κάνουμε τους εξωγήινους δηλ.δαίμονες που βγήκαν από τα υποχθόνια όταν τους αναπληρούν επαξίως ανθρώπινα όντα;;
Διαβάζουμε :
"Ο David Asher, ανώτερος συνεργάτης στο Hudson Institute προτείνει να χτυπηθούν τα πάντα στο Ιράν, να εξοντωθεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, να χτυπηθούν πετρέλαια και πυρηνικά, μέχρι και η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν…
Αυτός λοιπόν ο τύπος που σκέφθηκε αυτά ήταν πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και τώρα αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολλοί παρανοϊκοί στην πυραμίδα εξουσίας των ΗΠΑ." ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Η τρέλα με πολλές μορφές θα πνίξει την ανθρωπότητα ...
Τελευταίες εξελίξεις ...
Οι πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο έχουν κολλήσει και δεν μοιάζουν με περίπατο .
Ένα νέο Βιετνάμ φαίνεται να σκιαγραφείται.
Ούτε το Ισραήλ , ούτε οι ΗΠΑ θέλουν αυτή την εκδοχή που είναι το χειρότερο σενάριο. 
Για αυτό το ΠΛΗΓΜΑ στις πυρηνικές και άλλες υποδομές του Ιράν μοιάζει ισχυρά βέβαιο .
Οι χώρες του Περσικού Κόλπου συν την Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία βρίσκονται υπό νευρική κρίση γιατί θα τους πάρει η μπάλα.
Τα Στενά του Ορμούζ θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα τέτοιο σενάριο .
Η Ρωσία θα επιταχύνει την προέλαση της προς το Κίεβο και θα ανασκευάσει το δόγμα της επέμβασης της στην Μέση Ανατολή .
Στο πολύ άμεσο μέλλον θα δούμε ακριβώς ποιοι θα είναι λόγοι που θα την αναγκάσουν για αυτό.
Ένας λόγος σημαντικός θα είναι η κολουτούμπα της αλεπούς μπροστά στην αρκούδα .
Άλλος λογος  η στρατιωτική κινητικότητα της Ρουμανίας - Βουλγαρίας εναντίον της .
Εδώ μπαίνουμε και εμείς και τα Βαλκάνια που δεν θα βράζουν όπως σήμερα από διπλωματικό πυρετό, αλλά από πολεμικά σαραντάρια και αψιμαχίες.
Οι ΗΠΑ μετά τις εκλογές θα συρθούν σε αυτό τον πόλεμο αναγκαστικά, αλλά αυτό θα κοστίσει στην ηγεμονία του δολλαρίου, ενώ η ΚΙΝΑ θα παραμείνει ο επιτήδειος ουδέτερος για να μαζέψει τα ρέστα της παγκόσμιας καταστροφής .
Η ΕΕ αντί να ασχολείται με την Οικονομία και την ανάπτυξη θα λαμβάνει "στρατοκρατικές" αποφάσεις για να διαχειριστεί τις αλλεπάλληλες κρίσεις που τελικά  θα την αποδυναμώσουν .
Εδώ σε εμάς ..μετά λύπης το λέμε, θα προσπαθούν δεξιοί , αριστεροί και όλες οι κομματικές παραφυάδες για το ποιος είναι καλύτερος να μας "σώσει" απολαμβάνοντας τα προνόμια του συστήματος που εξέθρεψε η Λερναία Ύδρα της μεταπολίτευσης ..δεν μιλάμε για μνημόνια ,για καταδολίευση των Ελλήνων πασών των επόμενων γενεών, για αισχρα ψέματα ..όλα αυτά όμως λίαν συντόμως θα λάβουν την ένδικο μισθσποδοσιία μέσω της γεωπολιτικής αναμόρφωσης .
Όλα αυτά τα επισημαίναμε πριν δέκα και χρόνια ..τίποτε δεν αλλάξαμε, απλώς σήμερα μας πλησίασαν δραματικά. 

Οι Άγιοι Πατέρες μας δεν χρειάζονται συνηγόρους για όσα είπαν , εμείς χρειαζόμαστε συνηγόρους για το τι κάναμε , τι μπορούσαμε να κάνουμε, ενώ δεν κάναμε και αδιαφορούσαμε λες και είμασταν η μόνη γενιά επί της γης .
Όταν ξυπνήσουμε θα κατανοήσουμε πως η τσίμπλα της αμαρτίας περιόριζε το οπτικό μας πεδίο για να μπορέσουμε να ζήσουμε Ελεύθερα και Ευτυχισμένα .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας