Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025

ΑΝΑΛΥΣΗ "όπως το Ισραήλ έσυρε τις ΗΠΑ στον πόλεμο, το ίδιο θα κάνει και το Ιράν με την Ρωσία"

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Πριν χρόνια πνευματικοί άνθρωποι μας έλεγαν ότι αν οι μουσουλμάνοι κάνουν το σφάλμα να συνασπιστούν εναντίων των χριστιανών αυτό θα στοιχίσει πολλά θύμστα ...σήμερα τι βλέπουμε άραγε;
Αυτό σήμερα κατά κάποιο τρόπο ξεκινάει  μέσω του Ισραήλ που έσυρε τις ΗΠΑ στον πόλεμο...και οργίζονται οι μουσουλμάνοι σε όλο τον πλανήτη.

Εν τω μεταξύ το Ιράν σε απόγνωση προχωρά σε ακραίες λύσεις ...

"Η Δύση δεν επιδιώκει πια την «αποτροπή» αλλά την κατάρρευση του Ιράν εκ θεμελίων"
Αυτό δεν θα μας βγάλει σε καλό , μάλλον σε μια μεγάλη παγκόσμια  τραγωδία αρχής γενομένης από την Μέση Ανατολή .
Δυστυχώς ο φανατισμός ιστορικά από όπου και να προέρχεται φτιάχνει ασύλληπτες τραγωδίες.
O Putin υποστήριξε ότι τα πλήγματα κατά του Ιράν είναι μια απρόκλητη επίθεση, η οποία δεν έχει καμία δικαιολογία
Το σχέδιο πέτυχε να ανοίξουν  εδώ και χρόνια στην Ρωσία τον πόλεμο με την Ουκρανία και με τις ζαβολιές του Ζελένσκι να τον κρατούν σε δυναμική , ώστε να κάνουν των βρώμικη δουλειά δίχως δεμένα χέρια στην Μέση Ανατολή.
Αυτή την στιγμή πληροφορίες λένε ότι το Ιράν κτύπησε αμερικανική βάση στην Συρία ανοίγοντας νέο κύκλο αντιποίνων.
(φωτο βάσεις των ΗΠΑ πέριξ του Περσικού κόλπου και στην Μέση Ανατολή)
Το Ιράν σε απόγνωση μπορεί να κάνει πολλά ακραία πράγματα ...όχι μόνο τα Στενά του Ορμούζ να κλείσει αλλά να ρίξει και μικρά πυρηνικά.
Που θα τα βρει ;
Στο παζάρι των  παράνομων εμπόρων των όπλων που κυκλοφορούν ή να του τα δώσουν γνωστές χώρες με φανατισμό κατά των ΗΠΑ.  Μάλιστα τελευταία διαφημίζει το Ιράν  ότι έχει και την τεχνογνωσία να φτιάχνει πυρηνικά .

 "όπως το Ισραήλ έσυρε τις ΗΠΑ στον πόλεμο, το ίδιο θα κάνει και το Ιράν με την Ρωσία"
Το Ισραήλ γνωρίζει και προσπαθεί να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο .
Η Ρωσία είναι τόσο πιεσμένη που δεν μπορεί να δεχτεί άλλη πίεση .
Σήμερα ο πόλεμος είναι κατεξοχήν  υβριδικός και εξουθενωτικός.
Διαλύουν Έθνη και Κράτη διώχνοντας τις κυβερνήσεις τους βλ.Συρία, σε λίγο Ιράν κ.α
Αυτό φοβάται σήμερα και ο Πούτιν δηλ. μια εκ των έσω ανατροπή λόγω της δυσαρέσκειας του ρωσικού λαού με την ματωμένη χρονοτριβή στον πόλεμο με την Ουκρανία .
Αυτό φοβάται και ο Ερντογάν γιατί η εξωτερική γεωπολιτική σκηνή πλέον δεν ανέχεται εξυπνάδες . 
Αυτό φοβούνται και οι δικοί μας λεβέντες γιατί ξαφνικά άνοιξαν δύο μύρια προβλήματα και συνεχίζουν να ανοίγουν .
( Παρένθεση ..θα είναι τόσα πολλά που κανείς δεν θα θέλει να κυβερνάει, αλλά να κρύβεται μας είπε άγιος άνθρωπος πριν καιρό)
Το Ισραήλ έσυρε τον χορό και έβαλε τον πρωτοχορευτή Τράμπ..ακολουθεί το Ιράν που θέλει να σύρει την Ρωσία και όπως είπαμε έχουμε συνέχεια.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΥΓ όλα όσα ζούμε και πρόκειται να βιώσουμε έχουν πνευματική αιτία και πάλι η λύση αυτών είναι πνευματική .
Η Παγκόσμια Αποστασία σήμερα δίνει τους έμπονους καρπούς της .