Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ανοίγει την αυλαία του Γ΄ΠΠ και κανείς δεν το αντιλαμβάνεται.


« Και εκεί στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στους προαύλιους χώρους της θα κλείσει ο μεγάλος αυτός πόλεμος με την παράδοση της ΠΟΛΗΣ» .

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

« Αυτή η σημερινή συμπεριφορά των Ρώσων θα τους στοιχίσει πολλά. Θα εισέλθουν στον πόλεμο αυτό νικητές, αλλά θα εξέλθουν ηττημένοι. Ο ΘΕΟΣ ου μυκτηρίζεται και παρακολουθεί και τις τελείες σε αυτά που λέμε»

Ισορροπημένη απόφαση από ανισόρροπες πολιτικές για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν υπάρχει.

« Αγία Σοφία: Ισορροπημένη απόφαση ζητά η Ρωσία

Παρέμβαση για την Αγία Σοφία έκανε και υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τονίζοντας ότι «παρακολουθεί την κατάσταση γύρω από τον Ναό» και ζητά από την τουρκική ηγεσία «ισορροπημένη» απόφαση, υπογραμμίζοντας τον «πανανθρώπινο» χαρακτήρα του μνημείου.

 «Αναμένουμε ότι οποιεσδήποτε αποφάσεις για το καθεστώς αυτού του μοναδικού μνημείου θα έχουν ισορροπημένο χαρακτήρα, θα συνυπολογίζουν την υψηλή ευαισθησία του ζητήματος αυτού για τους πιστούς, το γνωστό διαθρησκευτικό πλαίσιο και την καθιερωμένη πρακτική του διεθνούς δικαίου για τον προσδιορισμό της διαχείρισης μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO», τόνισε επίσης η εκπρόσωπος Μαρία Ζαχάροβα https://www.romfea.gr/diafora/37938-agia-sofia-isorropimeni-apofasi-zita-i-rosia

Από ποιους ζητάει η Ρωσία ισορροπημένη πολιτική; όταν η ίδια η εκπρόσωπος πριν λίγα χρόνια 13-5- 2016  έλεγε: «ξέρετε, δεν είμαι ψυχίατρος για να ασχοληθώ με την περίπτωση Ερντογάν».

«Ψυχοπαθή» χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν η Μόσχα μετά τις δηλώσεις του για την Μαύρη Θάλασσα ότι είναι «ρωσική λίμνη» και ότι η Τουρκία μαζί με τις περευξείνιες χώρες θα πρέπει να την καταστήσουν «κλειστή θάλασσα» και να αυξηθεί επαρκώς η παρουσία του ΝΑΤΟ σε αυτήν ως αντίβαρο στον πανίσχυρο ρωσικό Στόλο.

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου ότι «η Μαύρη Θάλασσα έχει μετατραπεί σε ρωσική λίμνη» απάντησε φαρμακερά λέγοντας ότι «ξέρετε, δεν είμαι ψυχίατρος για να ασχοληθώ με την περίπτωση Ερντογάν». https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/434342_mosha-gia-rterntogan-einai-psyhopathis

 

26 Νοε. 2015 - Μαρία Ζαχάροβα: Η Τουρκία προστατεύει ενόπλους που κόβουν λαιμούς
https://el.sott.net/article/2686-maria-zacharova-h-toyrkia-prostateyei-enoploys-poy-kovoyn-laimoys-kai-to-nato-thn-sthrizei

Όταν μάλιστα έχουν γραφεί τόμοι αναλύσεων για την ψυχική υπόσταση του προέδρου της.

Le Monde: Ο Ερντογάν έχει τρέλα μεγαλείου

https://www.iefimerida.gr/news/331576/le-monde-o-erntogan-ehei-trela-megaleioy

Μια καλή ματιά δείχνει ότι ο Ερντογάν μόνο τρελός δεν είναι, αλλά ιδιαιτέρως ευφυής.

Είναι όμως  κάτι  ξεχωριστό που και ο ίδιος το αντιλαμβάνεται από την δική του θεώρηση, είναι ο καταλύτης ραγδαίων εξελίξεων , είναι ο άνθρωπος που τινάζει κάθε τόσο και λιγάκι τα σχέδια των Δυτικών και των Ρώσων και τους κάνει να αναθεωρούν τις στρατηγικές τους.

Και σήμερα τι κάνει;

Με το θέμα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ανοίγει το καπάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων και εξέρχονται όλα τα φαντάσματα της ιστορίας. Ανοίγει τις ματωμένες σελίδες όλων των ιστορικών περιόδων της τουρκίας με αίμα αθώων σφαγείων και τα πάντα μυρίζουν αίμα.

Να γιατί αυτός ο πόλεμος θα είναι ιδιαιτέρως ματωμένος, γιατί η αρχή και το τέλος του θα είναι στο κομμάτι αυτό της Ρωμιοσύνης που ποτίστηκε με αίματα και προδοσίες.

Πληροφορίες μέσα από την τουρκία ομιλούν ότι η απόφαση για την μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί είναι ειλημμένη.

Η σημερινή δήλωση των Ρώσων για ισορροπημένη απόφαση επιβεβαιώνουν αυτές τις πληροφορίες δηλ. ότι ο Ερντογάν θα αποφασίσει να λειτουργεί η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ κάποιες μέρες ( ή χρονική περίοδο ως τζαμί ) και κάποιες άλλες μέρες ως μουσείο. Και τον σκύλο χορτάτο και η πίτα  από τα έσοδα του μουσείου ολόκληρη.

Αλλά όμως δεν θα γίνει έτσι…

Τα παρακάτω τα γνωρίζουμε. Μας τα  είπαν οι ΑΓΙΟΙ μας, αλλά και τα αίματα μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ βοούν.

« Ο ΘΕΟΣ έκανε νέα προικοσύμφωνα» ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας