Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

« αφού κατασταλάξει το πράγμα στο ΑΙΓΑΙΟ με την τουρκία» -Το νέο γεωπολιτικό δόγμα της Ρωσίας- «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν διακοπές», τόνισε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.

Τι περιμένει η Ρωσία, ώστε να προπονείται καλοκαιριάτικα και με τέτοιους ρυθμούς που νομίζει κάποιος, ότι ξεκινάει μεγάλη σύγκρουση.  

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Την στιγμή που η Γερμανία μας βάζει με το ζόρι, όπως φαίνεται να καθίσουμε στο τραπέζι με την τουρκία και να δούμε που θα επιτραπεί να τρυπήσουν τα τουρκικά γεωτρύπανα ( βλ. νότια Κρήτης), την ίδια στιγμή που συμβαίνουν τόσα σημαντικά γεγονότα πέριξ μας , ο Ρώσος πρόεδρος εξασφάλισε την αναθεώρηση του συντάγματος με ισχυρή πλειοψηφία, κάτι που του δίνει χρόνους μακροημέρευσης στην εξουσία.

Έτσι έχοντας το κεφάλι του ήσυχο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ρωσία δείχνουν, ότι αυτή επιθυμεί να είναι έτοιμη για όλα  το Φθινόπωρο.

Περιμένει να κατασταλάξει αυτό που γίνεται μεταξύ Ελλάδος – τουρκίας και Γερμανίας στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Αν. Μεσόγειο;

Το πώς θα κατασταλάξει αυτό , μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το γνωρίζει και οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ μας που προείπαν όλα αυτά που συμβαίνουν.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν διακοπές», τόνισε ο  ρώσος υπουργός Άμυνας.

 « Με την ένταση σε όλα τα στρατιωτικά μέτωπα να αυξάνεται δραματικά και τη Ρωσία να είναι… μπλεγμένη σε κάθε ένα από αυτά, ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται πυρετωδώς. 

Ο στρατιωτικός παροξυσμός της Ρωσίας ξεπερνάει κάθε όριο το καλοκαίρι του 2020, με τον ακριβή αριθμός ασκήσεων, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, να τρομάζει και να προμηνύει ένταση στα διάφορα ανοιχτά μέτωπα.

Με τον κορονοιό να ελλοχεύει, τα ρωσικά στρατεύματα θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 15.500 (!) στρατιωτικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με το βλέμμα και την προσοχή του στρατεύματος να στρέφεται στις προετοιμασίες για την -μεγάλης κλίμακας- άσκηση Kavkaz-2020 (Καύκασος-2020). Οι πληροφορίες έρχονται μετά από δηλώσεις του του Ρώσου Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του υπουργείου την Τρίτη…

Ούτε η πανδημία μπορεί να σταματήσει τα σχέδια της Ρωσίας, «πάνω από δύο εκατομμύρια ιατρικές μάσκες, περισσότερα από 230.000 θερμομετρητές και πολλά άλλα έχουν δοθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και με αυτό το σκεπτικό θα ξεκινήσουμε τις στρατιωτικές δοκιμές», ξεκαθάρισε ο Σόιγκου.»

Πηγή: TASS

https://www.onalert.gr/kosmos/o-rosikos-stratos-proetoimazetai-gia-kati-megalo-zalizei-o-arithmos-ton-therinon-stratiotikon-askiseon/388585/

 

« Επίσης πρόσφατο δημοσίευμα των Ρωσικών μέσων ενημέρωσης, αναφέρει πως ο ρωσικός στρατός συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς τα προγράμματα εκσυγχρονισμού του. Από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, τα σώματα στρατού έχουν παραλάβει περισσότερα από 700 υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα.

Σύμφωνα με τον υπουργό άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας παρέλαβε τα τελευταίας τεχνολογίας πολεμικά υποβρύχια «Knyaz Vladimir» Project 955A μαζί με τους βαλλιστικούς πυραύλους (Borei-A)» καθώς και δύο ακόμη υποστηρικτικά πλοία.

Επιπλέον, ο Ρωσικός Στρατός, όπως ανέφερε, ο Ρώσος υπουργός, παρέλαβε 58 νέα αεροσκάφοι και ελικόπτερα, μαζί με 140 τεθωρακισμένα οχήματα, όπως επίσης και 510 οχήματα πολλαπλων χρήσεων.»

Πηγή: TASShttps://www.onalert.gr/kosmos/mnimes-psychroy-polemoy-o-rosikos-stratos-parelave-perissotera-apo-700-eksygchronismena-oplika-systimata/388658/

 

Όλοι ετοιμάζονται για σύγκρουση . Με συνεχόμενη αρθρογραφία εδώ και πολλά χρόνια επισημαίναμε κατ επανάληψη, ότι η Ελλάδα των μνημονίων θα γίνει το τυράκι στην φάκα για να ξεκινήσουν οι εργολαβίες διάλυσης των γειτόνων από τους ισχυρούς των ημερών μας.

Φυσικό θα είναι, όπως σχεδιάστηκε να κοντύνουν και την Ελλάδα και να την φιμώσουν, ώστε να καρπωθούν τους ενεργειακούς και άλλους θησαυρούς που κρύβουν τα άγια χώματα της πατρίδος μας.

Αυτά λέγαμε και σήμερα τα ακούμε  από ειδικούς  των αναλύσεων που κατανόησαν, ότι κάτι άσχημο παίζεται εις βάρος μας.

Φυσικά χάθηκε χρόνος και γυμνοί  πρέπει να αντιμετωπίσουμε την μπόρα που έρχεται.

Εδώ βρίσκεται το ΘΑΥΜΑ.

Σήμερα κάποιος το πρωί προσευχόμενος  ενώπιον του σκηνώματος του ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ της Νέας Μάκρης, άκουσε: « αυτή η πατρίδα δεν στηρίχτηκε μόνο σε ήρωες και σε ανδραγαθήματα,  αλλά κυρίως σε αγίους που έχυσαν το αίμα τους στο χώμα της, ώστε να είναι δύσκολο να το πατήσει εχθρός»  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας