Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

η Χειρόγραφη Επιστολή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ "Σημεία των Καιρών " είναι γνησιότατη και επιβεβαιώνεται ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ με συγκλονιστικό γεγονός - Μαρτυρία

Μαρτυρία που συγκλονίζει : " ο Άγιος Παισιος στα ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ εκ παραδρομής αντί να πει *θα φασκιώνουν* έγγραψε *θα φασκελώνουν τα πνευματικά τους τέκνα* το οποίο και διόρθωσε"

Σε πρώτη γεύση του συμβάντος και δεσμευόμαστε αν λυθεί το τεχνικό μας πρόβλημα να παραθέσουμε ολόκληρη την μαρτυρία του σεβαστού μας  τ. καθηγητή  στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ κ. Κωνσταντίνου Καρακατσάνη που μας δόθηκε από τον κ Νικόλαο Ζουρνατζόγλου και όλα αυτά γιατί η αποκατάσταση της αλήθειας, όταν αναφερόμαστε σε ΑΓΙΟ είναι Αγία πράξη .
Σε σχέση με την διαστρέβλωση , παραπληροφόρηση που υπάρχει στις σκοτεινές μέρες μας με το ιδιόγραφο κείμενο του Αγίου Παϊσίου μερίμνησε η Θεία Οικονομία πριν χρόνια  το παρακάτω συμβάν που σαν μαρτυρία κατατέθηκε με επιστολή στις 16 - 6 -2016.
Τον Μάρτιο του 1987 ο κ. καθηγητής ως προσκυνητής επισκέφτηκε τον Άγιο Παϊσιο στην Παναγούδα με τον οποίο τον συνέδεε ο σύνδεσμος της αγάπης του Χριστού για πάρα πολλά χρόνια.
Ο Άγιος μόλις είχε τελειώσει το χειρόγραφο κείμενο του " Σημεία των Καιρών " και παρακάλεσε τον κ. Καθηγητή να το ρίξει μια ματιά.
Με την πρώτη ανάγνωση διαπιστώθηκε ότι στην ροή του κειμένου ο Άγιος είχε γράψει 
"Δυστυχώς και  πάλι ορισμένοι γνωστικοί θα φασκελλώνουν ( μουτζώνουν) τα πνευματικά τους τέκνα " αντί να γράψει " θα φασκιώνουν " .
Αμέσως διορθώθηκε το λάθος .
Περισσότερες λεπτομέρειες της παραπάνω μαρτυρίας θα δοθούν ...
Όμως είναι να συγκλονίζεται κάποιος με την Πρόνοια του Αγίου Θεού γιατί μέσω της μαρτυρίας αυτής πέρα του ιδιοχείρου της επιστολής  έχουμε την παρουσία ατόμου που επιβεβαιώνει την γνησιότητα της .
Τώρα αδελφοί τι να πούμε μήπως το λάθος εκ παραδρομής του Αγίου ήταν στην κυριολεξία ορθό σε σχέση με όσα ακούμε και βιώνουμε από πνευματικούς;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας