Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

"ξεκινάει η Οδύσσεια της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή με την κατάληψη της Οδησσού;"


φωτο ΣΤΕΝΑ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Είναι πολλές οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα ,αλλά δεν τις προλαβαίνει να τις αναδείξει  η επικαιρότητα.
ΤΕΛΙΚΑ η Μέση Ανατολή με τα γεγονότα στην Γάζα και το Ουκρανικό μέτωπο είναι συγκοινωνούντα δοχεία μέσω της Μαύρης Θάλασσας και των Στενών του Βοσπόρου.
Βιάζεται η Ρωσία να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μέσω της κατάληψης της παραθαλάσσιας Οδησσού και την μετατροπή της Ουκρανίας σε περίκλειστο κράτος .
Με αυτόν τον τρόπο ελέγχει την Μαύρη Θάλασσα  το δυνατόν για να μπορέσει να κατεβάζει από αυτήν και μέσω των Στενών τις πολεμικές αρμάδες της στην Αν. Μεσόγειο και μέσω του Σουέζ στην θάλασσα του Άντεν  και τον Περσικό, όπου τα γεγονότα θα τρέχουν και δεν θα τα προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι.
Ήδη οι Δυτικοί συγκεντρώνουν μεγάλη δύναμη πυρός στα μέρη αυτά.
Δεν θα επαναλάβουμε ότι η ευθυγράμμιση των Προφητειών με τα γεγονότα της καθημερινότητας ταυτίζεται, αλλά θα πούμε ότι όλα αυτά που γίνονται ακουμπούν τα ανοικτά μας προβλήματα με την Τουρκία,  την στιγμή μάλιστα που γράφουμε αυτά γίνεται ένας διπλωματικός γύρος επαφών σκληρός και δύσκολος με την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ πρώτα στην Κύπρο και μετά στην Τουρκία και μάλιστα εκτός προγράμματος .
Ο σουλτάνος βρίσκεται σε νευρικό κλονισμό; ή το παίζει έτσι για να πάρει αυτά που θέλει και γνωρίζουμε τι θέλει;
Ναι , βάζει τα Στενά του Βοσπόρου σε υψηλή διατίμηση με μεγάλης αξίας ανταλλάγματα που μας πονάνε;
Τελικά όλα θα γίνουν ξαφνικά για τους περισσότερους καθότι φρόντισαν οι ίδιοι να ζούνε με την παρηγοριά της αγνωσίας και της αδιαφορίας.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Φωτο Οδησσός 
ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ: "Η Ουκρανία τελείωνει, όλο το κατασκεύασμα περί Δύσης που θα γονατίσει την Ρωσία μετατράπηκε σε φιάσκο... - Chas Freeman (Αμερικανός διπλωμάτης): Η Ρωσία έχει σχέδιο να καταλάβει την Οδησσό, όταν αποδεκατίσει τον Ουκρανικό στρατό

 Το διεφθαρμένο και σάπιο καθεστώς της Ουκρανίας υπό τον Zelensky και την κλίκα δολοφόνων που κυβερνούν την Ουκρανία θα τελειώσει…
Μετά την επίσημη ομολογία αποτυχίας της Ουκρανικής αντεπίθεσης από τον αρχηγό του Ουκρανικού στρατού, αφού ο στόχος ήταν να προελαύνουν 30 χιλιόμετρα την ημέρα και τελικά κατέλαβαν 17 χιλιόμετρα σε 5 μήνες σε 150 ημέρες… πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια…
Η Ρωσία συνέτριψε την Ουκρανία, συνέτριψε το ΝΑΤΟ, συνέτριψε την αλαζονεία της Δύσης.
Πλέον οι αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι ο ρωσικός στρατός έχει σχέδιο και το τελικό σχέδιο είναι να καταλάβουν την Οδησσό ώστε να απομονώσουν την Ουκρανία από την θάλασσα....Chas Freeman (Αμερικανός διπλωμάτης): Η Ρωσία έχει σχέδιο να καταλάβει την Οδησσό, όταν αποδεκατίσει τον Ουκρανικό στρατό

Ο ρωσικός στρατός θα απελευθερώσει την Οδησσό και θα μπλοκάρει την πρόσβαση της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα εάν συνεχιστεί η σύγκρουση, τόνισε ο πρώην Αμερικανός διπλωμάτης Chas Freeman."