Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

" το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον, όσες συμφωνίες και όσες προδοσίες και αν γίνουν" ΑΝΑΛΥΣΗ

φώτο από το fb
 
Πατάμε σε κόκκινες καυτές γραμμές
Κινήσεις της Ρωσίας προς την  Οδησσό  -   αερομαχίες στην Μαύρη θάλασσα και παρεμπόδιση της ναυσιπλοΐας των ΣΤΕΝΩΝ 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Προς τον παρόν η Ρωσία δηλώνει ότι μελετάει τις αποφάσεις της συνόδου  του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους που έγινε στις 11 και 12 Ιουλίου του 2023 και μετά θα απαντήσει και θα πράξει τα δέοντα. 

ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ προδικάζουν τις κινήσεις των Ρώσων , όπως:  

" Ritter (Μυστικές Υπηρεσίες ΗΠΑ): Ο Putin σχεδιάζει να καταλάβει Οδησσό, Kharkiv, Dnipropetrovsk

Ο ρωσικός στρατός θα απελευθερώσει το Dnipropetrovsk, την Οδησσό και το Kharkiv, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Sc. Ritter.
«Τι ακολουθεί;
Το υπαινίχθηκε ο Putin.
Σύμφωνα με τον ίδιο, καταρρεύσει η Ουκρανική αντεπίθεση, οι Ρώσοι θα απωθήσουν τα ουκρανικά στρατεύματα σε απόσταση ίση με το μέγιστο βεληνεκές των οπλικών συστημάτων που παρέχει το ΝΑΤΟ, όπως το HIMARS, τα οποία έχουν βεληνεκές περίπου 150 χιλιομέτρων.
Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία θα απελευθερώσει Οδησσό, Kharkiv, Dnipropetrovsk.
Σύμφωνα με τον ειδικό, αφού τα ρωσικά στρατεύματα απελευθερώσουν αυτές τις πόλεις, δεν θα επιτρέψουν στους Ουκρανούς να τις καταλάβουν ξανά.
Οι δυτικοί ηγέτες θα αναγκάσουν τον Volodymyr Zelensky να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία προκειμένου να διατηρηθεί αυτό που βρίσκεται τώρα υπό την κυριαρχία του καθεστώτος της Ουκρανίας.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών τόνισε επίσης ότι ο Ρώσος ηγέτης γνώριζε για το σχέδιο της Ουκρανίας να καταλάβει το Donbass και την Κριμαία με στόχο την εθνοκάθαρση, γι' αυτό εξαπέλυσε προληπτικό χτύπημα κατά των Ουκρανών." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ στον  Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο 


14 Ιουλίου 2023 

" Aπάντηση ΝΑΤΟ σε Βάγκνερ: Κλήθηκαν χιλιάδες Αμερικανοί έφεδροι για επιχειρήσεις στην Ευρώπη – Εκπονήθηκε πολεμικό σχέδιο για “total war” με Ρωσία – Τί προβλέπει

Στα όπλα πάνω από 1 εκατ. ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες - Ζώνες ευθύνες στην Βαλτική" 


Από την Βαλτική μέχρι τα ΣΤΕΝΑ και το ΑΙΓΑΙΟ όλα προδικάζουν άσχημες εξελίξεις και πολεμικές προετοιμασίες.

Ας αφήσουμε την Βαλτική καθότι η Σουηδία ετοιμάζεται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ   τουλάχιστον μέχρι  τον Οκτώβριο μετά το ok του σουλτάνου (ποιος τον έχει άραγε εμπιστοσύνη) και να πάμε στις πληροφορίες ότι η Ρωσία βλέπει προς την Οδησσό για να φρενάρει για τα καλά την αντεπίθεση των Ουκρανών και να τους εμποδίσει να επιτεθούν στην Κριμαία.

Αυτό σημαίνει αυτόματα εμπλοκή του ΝΑΤΟ με αεροπορική κάλυψη και επιθετικές κινήσεις με αποβατικές ενέργειες  από την Ρουμανία  στην Μαύρη θάλασσα και τις ακτογραμμές της για να βοηθήσουν την Ουκρανία.

Αυτό θα έχει επίσης ως συνέπεια η Ρουμανία μαζί με την Μολδαβία και την Υπερδεινιστερία να φάνε φωτιά και ατσάλι για να μην πούμε πυρηνικά ( βλ. προφητείες του Ρουμάνου οσίου γέροντα πατρός Αρσενίου Μπόκα που όταν πριν χρόνους τις διαβάζαμε δεν μπορούσαμε να τις κατανοήσουμε, ενώ σήμερα η πλήρης επιβεβαίωση τους εξελίσσεται )   

ΚΑΙ τι μας θυμίζουν οι αερομαχίες των Ρωσικών και Νατοϊκών μαχητικών στην Μαύρη θάλασσα , αυτό ακριβώς που προείπε πριν χρόνους ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός ;

Κάπου εδώ φαίνεται να εμπλεκόμαστε και εμείς.
Καταρχάς  έχουμε δεσμευτεί να συνεισφέρουμε στο ΝΑΤΟ έμψυχο και άψυχο υλικό.
Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα πιθανώς να μας ζητήσουν να συμμετάσχουμε με δικούς μας στρατιώτες (είναι λογικό).
Στα αυτιά μας έρχονται οι προφητικοί λόγοι του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΆ του Αιτωλού που έλεγε 200 χρόνια πριν : "θα ζητήσουν να σας πάρουν  και  στρατιώτες, αλλά δεν θα προλάβουν " 
 
γιατί άραγε ;

Αν η Ρωσία υπερτερήσει συντριπτικά κατά του ΝΑΤΟ στην Μαύρη θάλασσα και στις ακτές της Οδησσού , τότε οι Δυτικοί θα ενεργοποιήσουν τον άσσο τους πολύ λέγεται τουρκία και ΣΤΕΝΑ.

Ο Σουλτάνος στην σύνοδο του ΝΑΤΟ φάνηκε να ταυτίζεται με τις επιλογές του και τις προτεραιότητες του , φυσικά με αντιπαροχή δωρεών ( αυτές δεν τις γνωρίζουμε ακόμα, μέχρι να τις δούμε ).

Το κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ θα είναι ένα συντριπτικό πλήγμα για την ήδη περικυκλωμένη  πανταχόθεν Ρωσία.

Πως κλείνουν τα  ΣΤΕΝΑ;

Στην συνθήκη του Μοντρέ που διέπει την ναυσιπλοΐα των ΣΤΕΝΩΝ υπάρχει ο όρος , ότι αν  η Τουρκία βρεθεί σε εμπόλεμη κατάσταση με γειτονική  χώρα ( και δεν λέμε για την Συρία γιατί θα έπρεπε να τα έχει κλείσει ήδη ) έχει την δυνατότητα να φρακάρει τα ΣΤΕΝΑ στα Ρωσικά πλοία είτε να μπουν , είτε να βγουν.

Ποια χώρα μπορεί να στοχοποιηθεί για αυτό το σενάριο ώστε να δικαιολογηθεί το κλείσιμο των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου ;

ποια χώρα έχει τόσα ανοικτά προβλήματα με την τουρκία ;

και γιατί θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Στενά για τα συμφέροντα τους και δίχως να το θέλουν θα βοηθούν εμάς ; ( ακριβώς τα λόγια του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που τα ξέρουμε όλοι μας ) 

" το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον όσες συμφωνίες και όσες προδοσίες και αν γίνουν" , μας είπε άνθρωπος  του ΘΕΟΥ 

Πατάμε σε κόκκινες καυτές γραμμές και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά .
Καλή Δύναμη Άνωθεν πολυαδικήμενη πατρίδα .

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας