Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

"οδεύουμε προς ανεξέλεγκτη κατάσταση;"

Το 1990 επισκεφτείτε τον Άγιο Παισιο στην Παναγούδα στο Αγίου Όρος ο κ. Κώστας Δ. και όπως αργότερα το 2012 δημοσίευσε το Ιστολόγιο Ήγγικεν κατέθεσε την μαρτυρία του που σήμερα βιώνουμε.
Συγκεκριμένα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αναφέρεται " ότι θα γίνει πρώτα ένα διπλωματικό επεισόδιο στην Θράκη που δεν θα λύνεται"
Μεταξύ των άλλων που κατέγραψε ο κ. Κωστας Δ. εμπεριέχονται και άλλα σοβαρά πράγματα που σήμερα ζούμε και  δείχνουν την χρονική εγγύτητα των τεκταινομένων.
Ανέφερε ο ΑΓΙΟΣ, ότι οι δυτικοί θα  βοηθήσουν την Ελλάδα γιατί το μυαλό τους θα είναι στην Ευρωπαϊκή Θράκη και στα Δαρδανέλια.
Επίσης είπε, ότι για τα παιδιά και για τα αίματα των προγόνων μας η Ελλάδα θα φτάσει μέχρι το σημείο της Γενικής Επιστράτευσης και στο τέλος στην παγίδα που μας έστησαν θα πέσουν οι δήθεν φίλοι μας και οι άλλοι.
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΘΡΑΚΗΣ - ΣΤΕΝΩΝ
Σοβαρή ενόχληση - απαρχή διένεξης.Οι Τούρκοι φοβούνται εγκατάσταση στην Αλεξανδρούπολη αντιαεροπορικών και αντιπυραυλικών συστημάτων στην περιοχή που θα θέσουν τα Στενά υπό αμερικανο-ελληνικό έλεγχο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τουρκικός Τύπος μιλά για τα σχέδια των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη, με το θέμα να γίνεται μέχρι και πρωτοσέλιδο στη Hurriyet.

«Τα σχέδια του Δεδεαγάτς», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας και κάνει λόγο για μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε μια ναυτική βάση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τουρκικός Τύπος μιλά για τα σχέδια των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη, με το θέμα να γίνεται μέχρι και πρωτοσέλιδο στη Hurriyet.

ΚΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΟΥΔΑ διατείνονται οι γείτονες.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ
Την θέση πως ένας λάθος υπολογισμός μπορεί να προκαλέσει μια ανεξέλεγκτη σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας διατυπώνει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt.