Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΠΟΙΟΙ ήθελαν έστω και με ψεύτικες ειδήσεις τον Γέροντα Ιωσήφ της Βίγλας που ευλογεί τα μαχητικά της Πολεμικής μας αεροπορίας από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ νεκρό, λίγο πριν εμπλακούμε με την τουρκία, όπως φαίνεται ;


ΠΡΟΣΟΧΗ – ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ
Να πάμε κατευθείαν στην απάντηση με μια ερώτηση.
Ποιον φοβούνται οι τούρκοι;
Αυτόν που επευλογεί από το ακρότατο σημείο της Χερσονήσου του Άθωνα, από τον πνευματικό προμαχώνα της Βίγλας του ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ( Λαυρευώτικο κελλίον) τους Έλληνες πιλότους των μαχητικών μας. Και δεν ευλογεί μόνο αυτούς , ευλογεί και τα αεροσκάφη και τις αποστολές τους σε όλη την επικράτεια.
Γνωρίζουν οι γείτονες γιατί βλέπουν τα βίντεο με τον γέροντα να ευλογεί τα μαχητικά μας και φρίττουν.
Βίγλα Αγίου Όρους Ο «φύλακας άγγελος» των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, μοναχός Ιωσήφ


Αναρωτιόμαστε μια τέτοια είδηση που έσκασε εν αιθρία χθες το βράδυ περί δήθεν εκδημίας του Γέροντα του προστάτη των πιλότων μας , αν τους βόλευε ή αν δεν τους βόλευε;
Βαθιά μεσάνυχτα, μόλις πληροφορηθήκαμε αυτές τις ειδήσεις το πρώτον ήταν να συγκλονιστούμε και το δεύτερο να ανησυχήσουμε μια ευσεβή οικογένεια που τον φιλοξενεί στην οικία της, όταν βγαίνει ο Γέροντας στον κόσμο.
Σε όλους μας φαινόταν απίθανο, γιατί αυτό που αναπαρήγαν  δεν συμπεριλάμβανε καμία εκδοχή ή αιτία θανάτου την στιγμή που ο Γέροντας ήταν καθ όλα υγιής και ακμαίος να ανέβει πάλι στις πεζούλες του και με την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο να ευλογήσει τα Ελληνικά όπλα.
Ένας στρατηγός μας επεσήμανε τούτο « πριν τις πολεμικές εμπλοκές προηγούνται περίοδοι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ , να είστε  έτοιμοι για όλα , μέσα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ,άτομα διασπορείς ψευδών ειδήσεων με δήθεν Ελληνική  απόχρωση »
Ευχόμαστε ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ να ευλογείς τα πλοία και τα αεροπλάνα μας που θα πετάν για την ΠΟΛΗ.


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας