Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025

τώρα πλέον δεν περπατάμε, αλλά τρέχουμε σαν τον "Κεντέρη"

 

"πάλι η Ορθοδοξία ανάμεσα στο Ισλάμ και τους Δυτικούς Σταυροφόρους με όλες τις κερκόπορτες ανοιχτές εδώ μέσα.. Μόνο η Μετάνοια και τα δάκρυα της Παναγίας μας σώζουν"

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ. 
Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΖΟΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΊΜΝΙΟ ΑΦΩΝΩΝ ΑΜΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΤΟ ΜΕΤΈΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΠΡΈΛΕΣ.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας