Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025

Ιστορίες ΑΓΙΩΝ στην Πανδημία - Τραγωδία σήμερα σε κάθε σπίτι;


 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Και εσείς παρακολουθείτε εμβρόντητοι τα ΜΜΕ και τα sosial media όταν επί καθημερινής βάσης βλέπετε να φεύγουν ξαφνικά άνθρωποι όλων των ηλικιών ακόμα και παιδιά, έφηβοι και συνάνθρωποι  μας στην παραγωγική ηλικία  σε τέτοια συχνότητα, ενώ δεν μας μαστίζει τώρα καμία πανδημία και ενώ η πλειοψηφία είναι εμβολιασμένη από το χτικιό...

"έφυγε ξαφνικά , θα διενεργηθεί νεκροτομή για να βρεθούν τα αίτια"διαβάζουμε , ενώ κανονικά θα έπρεπε να διενεργηθεί " νεκροτομή " στην πλάνη και την μέθοδο που εφήρμοσαν  αντίχριστοι για να δηλητηριάσουν την ανθρωπότητα και για να κρύψουν το παγκόσμιο αυτό έγκλημα τους βάλθηκαν σήμερα  να κάνουν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Όχι μας έλεγαν ... ο Νομπελίστας Μοντανιέ είναι γραφικός , ο υπέργηρος  Αγιορείτης ηγούμενος  του Αγίου Παύλου Παρθένιος , ο Γέροντας Γαβριήλ , ο Γέροντας Ευθύμιος και τόσοι πνευματικοί αλλά και  γιατροί  ερευνητές είναι δήθεν "πλανεμένοι" 

Φυσικά το μοτίβο ξαφνικά έγινε και εκκλησιαστικό με τις μνημειώδεις και ιστορικές φράσεις "από εδώ τα εμβόλια και από εκεί ο τάφος " .. "αν δεν εμβολιαστείτε και πεθάνετε η εκκλησία θα σας λογίσει ως αυτόχειρες" κ.α 

 Όλα αυτά για τους λόγους που ξέρουμε ....το σύστημα διέθετε οικονομικές ευκολίες ...

Όμως επάνω από τους  "ψεκασμένους"  κατά την στοχευμένη  φράση του εσαεί αφορισμένου, αν δεν μετανοήσει, ίσταντο ΑΓΙΟΙ.

Μικρές ιστορίες μαρτυρίες κατά τους χρόνους της πανδημίας.

Λαμπροτρίτη του 2022 το μαζικό εμβολιαστικό πρόγραμμα στο φόρτε , το πρεσσάρισμα με λύσσα , ερχόταν πρόστιμα , νέοι αποκλεισμοί και τα όσα ζήσαμε.

Βρισκόμουν με αδελφούς μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ τον Λουμπαδιάρη .

Μετά την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ καθίσαμε να ξαποστάσουμε και να πιούμε ένα Ελληνικό καφέ για να φύγουν τα "φαρμάκια" της πρωτόγνωρης σάρωσης των ελευθερίων μας.

Δίπλα μας μια δασκάλα δεχόταν τις "συμβουλές"   από  ένα συνάδελφο της ...

- κάνε το εμβόλιο , σε λίγο δεν θα μπορέσεις να εργάζεσαι, αλλά και κινδυνέυεις να κολλήσεις 

ο διάλογος γινόταν μεγαλοφώνως υπό την πίεση των καταστάσεων και για αυτό ήταν ευκρινής στα αυτιά μας και λόγω της ελάχιστης απόστασης που μας χώριζε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ της δασκάλας 

- τι να σου πω σύναδελφε ..εχθές το βράδι είδα στον ύπνο μου τον ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ τον Ιατρό που τον ευσεβούμε και μου είπε "μην κάνεις το εμβόλιο" 

Εκείνη την στιγμή ένας αδελφός από την παρέα μας ξε-σηκώθηκε από την καρέκλα του και με στεντόρεια φωνή .. φώναξε προς όλους ..

- αδελφοί ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ο Ιατρός  είναι ανα-μεταξύ μας τώρα 

και έβγαλε από το σακκίδιο του μια Ρωσική εικόνα και τα προσωπικά γιαλιά του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ του Ιατρού, οικογενειακά κειμήλια που τα έφερε εκείνη την ημέρα μαζί του για να λειτουργηθούν την Λαμπροτρίτη των Νεοφανών Αγίων της Θερμής της Λέσβου στον Λουμπαδιάρη.

Ανατριχιάσαμε όλοι , αυτά τα πράγματα και οι συγκυρίες δεν ήταν τυχαία και άνοιξε το στόμα και όλοι γίναμε μια παρέα και η δασκάλα και ο δάσκαλος ..

 τους μετέφερα τότε αυτά που άκουσα και αυτά που μετέφερα μετά σε αρθρογραφία..

- παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ σε ένα γιατρό που τον ευλαβείτε  και του είπε:  "το mRNA έχει πρόβλημα" 

- παρουσιάστηκε πάλι ο ΑΓΙΟΣ σε μια νέα και της είπε: "χρειαζόμαστε νέους γιατρούς , η ιατρική όπως την ξέρατε ¨πέθανε¨" 

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ...ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ  ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΕΣΩΣΑΝ".

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΌ ΤΑΓΟ ΠΟΥ ΧΆΡΙΖΕ  ΜΕΤΆΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ " ΣΩΤΗΡΙΑΣ"  ΜΑΣ;  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ; 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΆ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΏΝ ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΣΩΡΕΥΤΗΚΕ ..ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ..ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΕΟΣ.

 ΑΦΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ  ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ 

"βρέθηκε" το φάρμακο για την εξάλειψη ή τον περιορισμό των παρενεργειών των γνωστών εμβολίων  

Γράφει ο Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας 

Σας το μεταφέρουμε , όπως μας δόθηκε :
"κατά αρχάς αδελφοί μην φοβίζετε αυτούς που αναγκάστηκαν να κάνουν το εμβόλιο "
" τα δημοσιεύματα νεωτέρων ερευνών πάνω στις παρενέργειες και το συχνό πλέον γεγονός να φεύγουν αιφνιδιαστικά ή με τούρμπο ασθένειες ακόμα και νέοι άνθρωποι έχουν τσακίσει τον ψυχικό κόσμο των εμβολιασμένων και η κατάθλιψη αρχίζει να γίνεται πανδημία "
" το φάρμακο αντιμετώπισης υπάρχει και είναι ισχυρά αποτελεσματικό αρκεί κάποιος να προσέλθει να το λαβει υπο προϋποθέσεις"
" μετρούν πάρα πολύ οι προϋποθέσεις γιατί η δράση αυτού του φαρμάκου είναι να μας κάνει ΣΥΝΑΙΜΟΥΣ ( να έχουμε δηλαδή το ίδιο Αίμα ) με αυτόν που έχυσε το Αίμα του πάνω στον Σταυρό για την σωτηρία μας "
" το Σύναιμο δεν είναι μια απλώς έννοια, αλλά μια πραγματικότητα ακόμα και σε αυτήν την σύσταση του αίματος μας"
" το Σύναιμο *σβήνει* τις ακίδες και περιορίζει τις παρενέργειες "
" για να δράσει το ΣΥΝΑΙΜΟ πρέπει να πιστέψεις σε αυτό το ΘΑΥΜΑ που είναι Εφόδιο Αιωνίου Ζωής"
" και για να πιστέψεις με όλη σου την ύπαρξη πρέπει να λάβεις το φάρμακο αυτό με συντριπτική Μετάνοια και δυνατή Πίστη ότι ο Αρχηγός και ο Τελειωτής της ζωής μας μπορεί να αλλαξει τον θάνατο με την ζωή , ότι μπορεί να μας δώσει και άλλο χρόνο μετανοίας για να φτάσεις υπαρξιακά στο Μυστήριο της Αιωνιότητας "
" Θυμάστε που μας έλεγαν να αποφεύγουμε την Θεία Μετάληψη γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης , άραγε γνώριζαν ότι αυτό ήταν το Φάρμακο;"
 "βρέθηκε" το φάρμακο για την εξάλειψη ή τον περιορισμό των παρενεργειών των γνωστών εμβολίων και είναι η προσέλευση μας με Πίστη  Μετάνοια , Εξομολόγηση στο Μυστήριο της Θείας ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"
Σας το μεταφέραμε το μήνυμα του Ουρανού,εσείς αδελφοι διαδώστε το και έχει ο Άγιος Θεός.
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας