Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

μέσα από τις αναβολές θα έρθει ο αιφνιδιασμός για όλους μας ...

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Ένας ιδιότυπος ψυχοτρονικός πόλεμος στις μέρες μας. Μετά την "εργαστηριακή " πανδημία εισερχόμαστε σε πολεμική  "πανδημία" την οποία την εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν .
Το να ρίξεις μερικά πυραυλάκια στο Ιράν είναι εύκολο , το να μην παρασύρεις όμως τις χρηματιστηριακές αγορές στο γκρεμό είναι το ζητούμενο για αυτούς που στηρίζουν τα όπλα τους πάνω στην δύναμη των τραπεζών και του συστήματος αυτού που ρουφά το αίμα των λαών.
Για αυτό και ξεκίνησαν  στις ώρες αυτές ειδικές ψυχολογικές επεμβάσεις όχι μόνο κατά του Ιράν, αλλά και κατά του όλου της ανθρωπότητας, "με ήξεις αφίξεις και βλέπουμε, μέχρι να τα δούμε όλα " , όταν από τον Χ απρόβλεπτο παράγοντα θα αυξηθούν οι ταχύτητες της καραμπόλας των γεωπολιτικών εξελίξεων .
Ουδείς σώφρον  επιθυμεί πόλεμο, μόνο οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να τον φέρουν στα μέτρα τους και να γίνουν πιο τυραννικοί.

"Ισραήλ: Νετανιάχου και Γκαλάντ δεν πήραν εξουσιοδότηση να αποφασίσουν τον χρόνο που θα «απαντήσουν» στο Ιράν
Τι γράφουν τα ισραηλινά ΜΜΕ - Οι υπουργοί που συμμετείχαν στο συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ εξέφρασαν δυσαρέσκεια για την «αδύναμη» απάντηση στην απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του Νετανιάχου - Προβληματισμός για το θέμα των ομήρων και τις «απειλές» των ΗΠΑ
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Το παραμύθι των εκλογών στις ΗΠΑ καλά κρατεί για να έχει και φοβικό αντίκτυπο στην διεθνή επικαιρότητα .
Μια υπερ-χρεωκοπημένη χώρα οδεύει στα ίδια δηλ. στο να δημιουργεί περιφερειακούς πολέμους και από αυτό να ζει και να μακροημέρευει.
Τα πυρηνικά στο Ιράν και το εν δυνάμει χτύπημα τους έχει συμβολικό χαρακτήρα.
Μετά θα ανοίξουν οι  ασκοί του Αιόλου στον Περσικό και αλλού.
Γιατί ;
Τα προηγούμενα χρόνια όλοι δέθηκαν με συμφωνίες για να τρέξουν την παγκοσμιοποίηση μεταξύ αυτών η Ρωσία και η Κίνα ...μετά μάλωσαν στην μοιρασιά , μάλιστα αυτό συνέβη εν μέσω πανδημίας και κατέληξαν όλοι τους σε πολεμικές αναμετρήσεις ανά τον κόσμο.
Τελικά όλα αυτά τα κάνει η πλεονεξία που κατά το Ευαγγέλιο είναι ειδωλολατρία , πίσω από την πλεονεξία είναι ο δαίμονας με τις φίλιες δυνάμεις του και τα όργανα του .
Τελικά όμως και από αυτήν την παγκόσμια πλεονεξία επί της ανθρωπότητας που πέρασε πλέον  σε φάση παρακμής λόγω της αποστασίας της από τον ηθικό και φυσικό νόμο, ενεργεί το σχέδιο της Οικονομίας του Αγίου Θεού.
Για αυτό έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : "τώρα οργώνει ο πονηρός , αύριο θα μπει ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ και θα σπείρει "
Αυτά ...και Δόξα τον Άγιο Τριαδικό Θεό.
Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας